La Junta informa

Gener del 2019

Fidels al nostre compromís electoral d’Informació i Transparència, us detallem seguidament totes les millores i/o actuacions que s’han dut a terme durant el mes de gener:

INSTAL·LACIONS:

Piscines: S’ha modificat l’accés al senyal wifi de la piscina.
Gimnàs: S’ha posat en marxa el nou aire condicionat a la sala funcional del gimnàs i s’està adequant l’espai on anirà el nou sistema d’aire condicionat de la sala de fitness. S’ha reparat l’equip de música de la sala 2 d’activitats dirigides. S’han substituït les llums de la sortida d’emergència de la sala de Tennis de Taula.
Vestuaris: s’ha arreglat la porta del vestuari de grups número 7 i s’ha canviat el pany.
Edifici social: s’han arreglat les taules que s’havien trencat a la segona planta. S’han canviat les llums de la planta 1.
Zona d’aigües: s’ha reparat la protecció elèctrica del control d’accés de la zona d’aigües.
Varis: s’han posat llums leds al hall de la piscina. S’ha reparat el teclat dels torns d’accés al club. S’ha reparat l’equip de música que s’utilitza als partits de waterpolo. S’han fet les feines de manteniment de les porteries de waterpolo tant pels entrenaments com pels partits. S’ha reparat l’arqueta dels lavabos dels locals socials i del jardí. S’ha reparat el rellotge pel control automàtic de l’enllumenat del jardí. S’han instal·lat un nou sistema contraincendis.

NATACIÓ: La nedadora Jessica Vall i el nedador Joan LLuis Pons han estat guardonats amb el premi Swammy a la millor nedadora del 2018. A part, la nedadora Jessica Vall ha estat nomenada com a Millor Esportista Catalana de l’any. L’equip absolut s’ha proclamat campió de Catalunya tant en categoria masculina com femenina.

WATERPOLO: L’equip absolut femení va guanyar el Trofeu Leiden WP International disputat a Holanda. Les jugadores de l’equip absolut han passat com segones classificades la 2a Fase de de l’Eurolliga. Dissabte 23 de febrer, a les 16.30h, la piscina Pere Serrat serà l’escenari del partit classificatòri contra l’Olympiacos Grec, que ens permetrà jugar la Final Four.

SOCIAL: Èxit de participació a la Cavalcada de Reis i als Tres Tombs de Sant Andreu. Tots els nostres esportistes van anar a recollir les seves medalles a la Nit de l’Esport de Sant Andreu en reconeixement als seus èxits esportius de la temporada passada.
CEM SANT ANDREU-LA SAGRERA: el CEM Sant Andreu-La Sagrera continua amb la campanya de matrícula gratis per als nous abonats.

Juntes anteriors:

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin