La Junta informa

Juliol i Agost del 2017

 

Fidels al nostre compromís electoral d’ Informació i Transparència, us detallem seguidament totes les millores i/o actuacions que s’han dut a terme durant el mesos de Juliol i Agost:

INSTAL·LACIONS:

  • Piscines: S’ha reparat i instal·lat el motor i s’ha hiperclorat la piscina de 20m.
  • Pistes de tennis: s’ha soldat la porta que hi ha entre la pista 1 i 2 de tennis. S’ha arreglat la connexió de la mànega de rec de la pista 5. S’han reparat els pals que separen les pistes 1 i 2. A la pista 1 s’ha canviat el terra i s’ha substituit el pal de la xarxa de camp, així com s’ha arreglat la canaleta del desguàs. S’ha canviat el terra de la pista 3 i 4.
  • Gimnàs: S’ha pintat i col·locat terra nou. S’han col·locat nous aparells cardiovasculars. S’ha reparat i netejat els aires condicionats. S’ha canviat el quadre elèctric, i s’han canviat part de les llums per leds. S’ha reparat i pintat la porta d’accés.
  • Pistes d’esquaix: s’han pintat les línies del terra.
  • Pistes de pàdel: s’ha reposat sílex a les tres pistes.
  • Zona d’aigües: S’ha canviat la sonda del bany de vapor. S’han canviat dos comptadors del quadre elèctric de la sauna. S’ha canviat el motor turbo del jacuzzi femení. S’ha canviat la vàlvula antiretorn dels jacuzzis. S’ha fet la vorada de la zona d’aigües.
  • Vestuaris: s’han reparat les portes dels vestuaris de grups. S’ha modificat al quadre elèctric la instal·lació elèctrica de la bomba de recirculació de l’aigua de les dutxes. S’han fet diverses actuacions al vestuari de l’esquaix masculí. S’han fet diverses actuacions al vestuari núm.7.
  • Pista poliesportiva: S’han arreglat les cistelles de bàsquet de la pista poliesportiva.
  • Sala d’spinning: s’ha col·locat una nova instal·lació elèctrica dels extractors d’aire.
  • Varis: s’ha instal·lat un rellotge i una cèl·lula crepuscular per al control de l’enllumenat del jardí. S’ha reparat l’avaria del senyal wifi. S’ha canviat la turbina d’extracció d’aire de la cuina del bar. S’ha reparat la porta de sortida d’emergència del carrer Camil Fabra. S’ha reparat l’aire condicionat del despatx de la secció de Natació. S’ha pintat i s’ha substituït els florescents de la sala social blanca per leds. Reparació del terra del gimnàs d’esportistes. S’han soldat i reparat les papereres del jardí. S’ha reparat la filtració d’aigua del sostre del bar. S’han netejat les cubetes contenedors de productes químics. S’ha reparat la porta del lavabo masculí del hall. S’han instal·lat saboneres noves a diferents lavabos de la instal·lació. S’ha arreglat el magatzem de material de la pista 1. S’han modificat i reparat les connexions informàtiques, wifi i megafonia. S’ha ampliat la comesa elèctrica per augmentar la potència. S’ha canviat el motor 1 de recirculació de l’aire condicionat. S’ha sanejat el quadre elèctric de la sala de màquines corresponent a la piscina de 50m. S’ha instal·lat un nou aparell d’aire condicionat a la sala infantil.

NATACIÓ: Jessica Vall vuitena al Campionat del Món de Budapest als 200m braça i setena en 100 braça, l’Àfrica Zamorano va ser semifinalista en 200m esquena. Magnífica actuació de l’equip infantil al Campionat de Catalunya i d’Espanya. El nedador Màster, Josep Farré tercer al Campionat del Món de Budapest. L’equip aleví es van proclamar tercers de Catalunya i campions d’Espanya. L’equip masculí es proclama tercer en categoria masculina i primer en categoria femenina al Campionat d’Espanya. El quartet format per Àfrica Zamorano, Jessica Vall, Lidon Muñoz i Marta González nou rècord d’Espanya al relleu 4×100 estils.

WATERPOLO: Ruth Ariño, Alejandra Aznar, Mireia Guiral, Silvia Morell i l’entrenador Javier Aznar Campiones al Campionat d’Europa Juvenil celebrat a Sèrbia. Paula Crespi subcampiona del Món del Campionat del Món celebrat a Budapest. L’equip juvenil i cadet es va proclamar campió d’Espanya.

TENNIS: Roger Bentanachs i Roger Jové van ser seleccionats per jugar el Campionat d’Europa Universitari.

SOCIAL: La Cantada d’Havaneres va ser tot un èxit de participació.

CEM SANT ANDREU-LA SAGRERA i CEM TRINITAT VELLA: a les instal·lacions municipals s’han fet diferents actuacions de millora com han estat: col·locació de portes d’emergència, vorada de la piscina petita del CEM Trintiat Vella, etc.

Juntes anteriors:

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin

Comments are closed