La Junta informa

Novembre

Fidels al nostre compromís electoral d’ Informació i Transparència, us detallem seguidament totes les millores i/o actuacions que s’han dut a terme durant el mes de novembre:

INSTAL·LACIONS:

  • Piscines: s’ha reparat el sistema d’escalfament de la piscina de 20m i s’ha instal·lat el sistema de variació de climatització de la piscina de 50m. S’ha reparat les rajoles trencades del lavabo de la
  • Vestuaris: s’ha fet la connexió de la ventilació del vestuari general femení.
  • Pistes de tennis: s’ha reparat la xarxa de la pista 2 i s’han fet diferents actuacions de reparacions del material necessari per impartir les classes.
  • Gimnàs: s’ha actualitzat els equips de música de la sala d’spinnig.
  • Varis: S’ha reparat la porta d’emergència del solàrium que dóna accés a les grades. S’ha fet una nova canalització per recollir l’aigua de les pluges torrencials. S’ha ampliat la xarxa d’internet al local social. S’ha reparat les llums del jardí. S’han col·locat noves papereres al local social i al passadís. S’ha reparat la filtració del passadís de la zona de les pistes d’esquaix.

NATACIÓ: l’equip absolut ha participat al Campionat d’Espanya d’Hivern a Gijon, on a nivell d’equip, les noies s’han classificat campiones i els nois tercers. En aquest campionat les nedadores Lidón Muñoz, Marta González, África Zamorano y Laia Sicart, van batre el Rècord d’Espanya al relleu de 4x50m lliures. Cal destacar que la nedadora Lidón Múñoz, a part d’aquest rècord, va aconseguir 3 récords d’Espanya en proves individuals més. També la Jessica Vall als 100m i 200m braça. l’Àfrica Zamorano als 200m estils i 200m esquena, el Joanllu Pons als 400m estils i l’Albert Escrits als 1500m lliures han assolit   les mínimes per participar al Campionat d’Europa de Glasgow. Aquests nedadors han estat convocats amb la selecció espanyola per participar a l’Amsterdam Swim Cup.

WATERPOLO: l’equip absolut femení ha participat a la segona ronda de l’Eurolliga, a Catània, quedant eliminada d’aquest campionat. L’equip benjamí va realitzar el seu primer partit com a membres d’aquesta secció. Paula Crespi, Mª Elena Sánchez, Alejandra Aznar, junt amb l’entrenador Javi Aznar i el nostre president, van assistir a la recepció que va organitzar la Generalitat de Catalunya, on el Molt Honorable President, el Sr. Quim Torra, va felicitar als waterpolistes pels resultats dels últims campionats internacionals. Les jugadores Alejandra Aznar, Paula Crespi i Mª Elena Sánchez, han estat seleccionades amb la selecció espanyola per participar a la Lliga Mundial.

ESQUAIX: la jugadora Noa Romero s’ha classificat setena a l’Open Internacional sots-19 celebrat a Bèlgica.

SOCIAL: aquest mes de novembre la Secretaria Social ha tornat a organitzar la Donació de Sang, sent un èxit de donacions. A part, ha preparat un seguit de campionats socials

Juntes anteriors:

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin