La Junta informa

Juliol – Agost 

Fidels al nostre compromís electoral d’ Informació i Transparència, us detallem seguidament totes les millores i/o actuacions que s’han dut a terme durant els mesos de juliol i agost:

INSTAL·LACIONS:

• Piscines: a la piscina de 20 m s’han col·locat les mampares de la piscina i s’ha reparat les rajoles trencades del voltant del vas de la piscina. S’ha substituït la vàlvula antiretorn dels filtres. A la piscina de 50m, s’han repassat les surades per muntar els partits de waterpolo. S’han fet els treballs de final de temporada d’estiu a la cúpula i als diferents tractaments químics d’aquesta piscina. S’han tancat la piscina de clapoteig.

• Zona de l’esquaix: s’ha reparat el parquet de la pista d’esquaix número 1 malmesa per la fuita d’aigua, així com el sostre d’aquesta mateixa pista.

• Vestuaris: s’ha fet una nova instal·lació de les ventilacions dels vestuaris generals.

• Varis: s’ha reparat les porteries de waterpolo. S’ha modificat la instal·lació elèctrica de la sala blanca. S’ha finalitzat la instal·lació contraincendis. S’ha reparat la porta d’accés exclusiu per cotxets de recepció. S’ha reparat el sostre del hall d’accés a les pistes d’esquaix. S’han netejat les calderes. S’ha reparat els WC del hall de la piscina.

NATACIÓ: Els nedadors màsters han participat a la XXII Travessia de Platja d’Aro. Més de 80 nedadors i nedadores van participar a la 76a travessia de l’Estany de Banyoles. Els nedadors i nedadores Jèssica Vall, Claudia Giralt, Albert Escrits, Lidón Muñoz, Àfrica Zamorano, Raül Sánchez i Joanllu Pons van participar a la Marnaton de Cadaqués. La piscina Pere Serrat va ser l’escenari de la Presentació dels Equips federats de la temporada 2019-20 amb la participació de més de 350 esportistes de les cinc seccions federades: natació, waterpolo, tennis, esquaix i tennis de taula.

WATERPOLO: l’equip infantil masculí es va classificar 10è, el cadet masculí 15è, i l’equip cadet femení 7è al Be Water My Friend. L’equip absolut masculí i l’equip infantil femení han participat al Gabon Kopa a Bilbao. Els equips absoluts han jugat la Copa Catalunya durant aquest mes de setembre. Les jugadores Maria Palacios, Raquel Prieto i l’entrenador Javi Aznar es proclamen Campiones d’Europa Juvenil a Volos (Grècia). El passat 29 de setembre es va celebrar el VI Trofeu LLuís Giralt de waterpolo en categories inferiors.

TENNIS: L’equips absolut masculí ha jugat la primera eliminatòria del Campionat d’Espanya.

CEM SANT ANDREU-LA SAGRERA: la instal·lació municipal ha iniciat els cursets de natació del curs 19-20 i està preparant noves promocions pels nous abonats i abonades d’aquesta instal·lació.

 

Juntes anteriors:

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin