La Junta informa

Fidels al nostre compromís electoral d’Informació i Transparència, us detallem seguidament totes les millores i/o
actuacions que s’han dut a terme el mes de març.

INSTAL·LACIONS:
Piscines: s’han pintat les parets laterals de la piscina de 50m.
Sala fitness: s’han portat a terme les tasques de manteniment de les màquines de cardio, així com s’ha tapissat alguns dels bancs de diferents estacions.
Pistes de tennis: s’ha tensat les xarxes i s’han fet petites reparacions als bancs i a les fonts d’aigua.
Pistes de pàdel: s’ha reparat les xarxes i s’han fet les diferents actuacions programades de manteniment i conservació.
Pistes d’esquaix: s’ha fet les tasques de manteniment del parquet d’aquestes pistes. S’ha canviat la bomba del circuit d’aire condicionat, així com la bomba del circuit primari de calefacció.
Vestidors: S’han reparat les dutxes malmeses dels vestuaris generals i dels de grups.
Varis: S’ha adaptat uns dels despatxos del hall de la piscina pel nou servei de fisioterapia. S’ha substituït el comptador d’aigua de Camil Fabra que afecta el Bar, Edifici Social i Locals socials. S’ha fet una important actuació al col·lector d’aigua del pàrqung per evitar embussaments. S’ha canviat el swith red d’informàtica de les oficines i recepció.

NATACIÓ: Al Campionat d’Espanya Open de Sabadell l’Àfrica Zamorano, Jessica Vall, Alba Guillamon, Lidon Muñoz, classificades pel Campionat d’Europa de Budapest. En aquest campionat, Jéssica Vall bat el rècord d’Espanya als 200m braça. Joanllu Pons, per la seva part, aconsegueix la mínima pels JJOO de Tokyo. Per ara, tenim classificat per anar als JJOO de Tokyo a part de Joanllu Pons als 400m estils, Jessica Vall als 200m braça, Àfrica Zamorano als 200m esquena i Lidon Muñoz als 100m lliures.

WATERPOLO: Les jugadores infantils Abril Antolín, Martina Hashim i Aina Cella campiones amb la selecció catalana al Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes. El jugador juvenil Dídac García convocat a l’stage de concentració de Sierra Nevada amb la selecció espanyola. L’equip absolut masculí participa a la Copa del Rei, que s’organitza a la piscina Pere Serrat, sent eliminat al partit de quarts de final.

SOCIAL: el 4 de març ens deixa l’expresident Agustí González i Gasulla. El Club organitza el I Torneig Clashroyale del Club.