La Junta informa

Juny del 2017

 

Fidels al nostre compromís electoral d’ Informació i Transparència, us detallem seguidament totes les millores i/o actuacions que s’han dut a terme durant el passat mes de Juny:

INSTAL·LACIONS:
Piscines: s’ha ampliat i arreglat la piscina de clapoteig. S’han buidat i arreglat els filtres de la piscina.
Sauna: s’ha modificat el sistema d’il·luminació de les saunes.
Vestuaris: s’han canviat els urinaris i la griferia dels vestuaris de l’esquaix.
Pistes esquaix : s’han pulit i pintat les ratlles d’algunes pistes d’esquaix.
Gimnàs: s’ha reparat l’avaria dels aparells d’aire acondicionat així com la porta d’accés que ha estat forçada.
Pista de tennis: s’ha canviat la sorra de la pista 3 i s’estan arreglant les tanques que estaven caigudes pel vent.
Varis: s’ha acondicionat el parterre de l’entrada i s’han posat diferents ornaments florals. S’ha pintat la sala infantil i els locals socials. S’han canviat els cables dels quadres elèctics. S’han posat taules noves al jardí. S’han col·locat lones protectores del sol a diferents espais del club (jardí, pistes de tennis, pistes de petanca,etc.).

NATACIÓ: La piscina Pere Serrat va ser la seu de la Final Territorial Benjamí, on més de 500 nedadors i nedadores van competir a la nostra piscina. Els nostres nedadors i nedadores més petits (prebenjamins i benjamins) han participat a la Final de Relleus, fent molt bon paper en totes les seves actuacions. L’equip aleví es proclama tercers i l’equip infantil subcampió a la Copa Catalana de les seves respectives categories. Les nostres instal·lacions han acollit un any més el 38è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Natació, fent coincidint amb el 25è aniversari dels JJOO de BCN’92 es van organitzar diferents actes commemoratius. Els nedadors màsters Jordi Julian i Josep Farré han creuat l’estret de Gibraltar nedant.

WATERPOLO: L’equip cadet femení s’han proclamat Campiones de Catalunya. l’equip aleví ha viatjat a Askartza (Bilbao) per realitzar un stage durant un cap de setmana. L’equip benjamí s’ha proclamat campions de la Copa Fanáticos a València. L’equip infantil femení s’han proclamat subcampiones de Catalunya. Judith Navarro es proclama tercera al Campionat d’Espanya d’Aigües Obertes en 10 km i Campionat de Catalunya en la mateixa distància.

TENNIS: La secció de tennis va celebrar el sopar de final de temporada repartint els premis als guanyadors dels diferents campionats socials que s’han celebrat durant la temporada.

FUTBOL SALA: La secció de Futbol Sala +25 anys a tancat la temporada amb el sopar tradicional on es fa el lliurament dels trofeus de la Lliga i Copa, així com del millor jugador i porter.

PÀDEL: Aquest mes de juny hem organitzat el Torneig de Pàdel Juvenil amb participació molt alta de jugadors d’aquesta categoria.

GIMNÀS: El curs de Mini Zumba ha finalitzat la temporada escolar fent una exhibició de balls on es van poder veure diferents coreografies d’aquest popular ball.

SOCIAL: Aquest any la Revetlla de Sant Joan ha estat tot un èxit de participació. 200 persones van participar d’aquesta activitat tan tradicional al nostre Club. Aquest mes de juny hem iniciat la campanya “Cap Nen sense Bigoti” per promoure la col·laboració aportant llet.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin

Comments are closed