La Junta informa

Març del 2017

Fidels al nostre compromís electoral d’ Informació i Transparència, us detallem seguidament totes les millores i/o actuacions que s’han dut a terme durant el passat mes de març:

INSTAL·LACIONS:

Piscines: S’han fet les tasques de comprovació dels dipòsits de le piscines. S’ha canviat l’arqueta de la sala de màquines de la piscina de 50m.

Sauna: s’ha fet sanejament de les reixetes de ventilació i la reparació de la bomba de filtratge dels jacuzzis. S’ha fet la renovació complerta del quadre elèctric de la zona d’aigües. S’ha canviat el silex del jacuzzi masculí.

Pista poliesportiva: S’està reparant les parets laterals de la pista.

Vestuaris: s’han finalitzat els treballs per fer el nou conducte d’aigua freda per als vestidors generals. S’han canviat les aixetes dels lavabos del vestuari femení.

Varis: Hem estrenat nova web i nou sistema de reserves de pistes de pàdel online. Hem iniciat una nova activitat, l”Aquazumba”, sent tot un èxit d’inscrits. La palmera del club ha estat tallada degut a que estava afectada per l’escarabat “morrut”. S’ha traslladat el cablejat de llum de la zona de petanca.  S’ha il·luminat la zona de footing. S’ha fet la poda dels arbres del jardí. S’ha netejat el solàrium en profunditat.

NATACIÓ: Els nedadors Jessica Vall (or als 100m i 200m braça), Àfrica Zamorano (bronze als 200m esquena), Albert Escrits i Lidon Muñoz han participat amb la selecció espanyola al Meeting Open de la Mediterranée. Els nedadors juniors i infantils han fet un excel·lent paper als seus respectius campionats d’Espanya. El nedador Alberto Hernández s’ha proclamat campió d’Espanya de Natacio Escolar amb la selecció catalana per Comunitats Autònomes. Un total de 250 nens i nenes dels cursets de natació de totes les nostres instal·lacions han participat a la Jornada Escolar. 

WATERPOLO: Els nostres equips absoluts estan disputant les seves respectives lligues per poder classificar-se pels Play-off. La jugadora Maria Palacio i Ana Rubio han estat convocades amb la Federació Catalana de Natació per disputar el Campionat d’Espanya Infantil per Comunitats Autònomes.

ESQUAIX: Sofia Mateos campionat de Catalunya Absoluta i Noa Romero tercera al campionat de Catalunya Absolut. Edmon López s’ha classificat a vuitens de final al Campionat Open Internacional disputat a Winniopeg (Canadà).

SOCIAL:  La Social ha participat a la Marató de Barcelona com a punt d’animació.

CEM SANT ANDREU-LA SAGRERA: les instal·lacions municipals han promocionat l’alta d’abonats coincidint amb la Setmana de la Dona.

Informes anteriors:

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin

Comments are closed