La Junta informa

Juliol – Agost del 2018

Fidels al nostre compromís electoral d’Informació i Transparència, us detallem seguidament totes les millores i/o actuacions que s’han dut a terme durant els mesos de juliol i agost:

INSTAL·LACIONS:
Piscines: S’ha substituït les llums de la piscina de 50m per il·luminació Led. S’ha dut a terme les tasques de rehabilitació dels pilars i encofrats de la piscina de 50m, sala de màquines i zona d’aigües. S’han pintat els pilars de la cúpula de la piscina de 20m. S’ha substituït el motor que hi ha a la fosa de la zona de l’esquaix.
Pistes de tennis: s’ha reparat la xarxa lateral de la pista 6 i s’ha canviat la xarxa de la pista 5. S’ha substituït els protectors dels fanals de les pistes.
Gimnàs: S’ha reparat el parquet de la sala de fitness.
Zona d’aigües: S’ha canviat el motor del jacuzzi masculí. S’ha posat en marxa el nou sistema de control d’accés amb polseres de proximitat. S’ha reparat el marbre dels spas.
Vestuaris: s’han reparat els bancs dels vestuaris de la zona de l’esquaix. S’han substituit els assecadors del vestuari general femení.
Sala d’spinning: S’ha reparat l’aparell d’aire condicionat de la sala d’spinning.
Varis: s’ha continuat amb l’adaptació dels sistemes de detecció d’incendis a la nova normativa. S’ha reparat el marcador i les porteries de waterpolo. S’ha col·locat nova il·luminació a les oficines. S’han revisat i reparat les fonts d’aigua. S’han portat a terme les tasques d’ impermeabilització del terra del solàrium. S’ha reparat la paret de la sortida d’emergència del gimnàs. S’està portant a terme l’adequació de la zona que serà l’arxiu de documentació de l’entitat.

NATACIÓ: l’equip aleví va ser Campió i l’equip infantil masculí subcampió als seus respectius Campionats d’Espanya. L’equip aleví i es va classificar subcampió, i l’equip infantil campió als seus de Catalunya. Els nedadors màsters han participat al Campionat d’Espanya on han aconseguit tres medalles d’or, quatre d’argent i una de bronze. L’equip absolut femení va ser campió i l’equip masculí subcampió al Campionat d’Espanya. La nedadora Jessica Vall bat el rècord d’Espanya en 100m braça. El nedador Alberto Lozano va participar al Campionat OPEN de Portugal. Els nedadors Claudia Giralt i Arnau Honrubia van disputar la Copa d’Europa a Navia. L’Albert Escrits, Lidon Muñoz, Jessica Vall, Alex Ramos, Africa Zamorano i Jordi Jou van participar al Campionat d’Europa de Glasgow. Jessica Vall es proclama subcampiona d’Europa als 200m braça a Glasgow.

WATERPOLO: L’equip aleví ha participat al Trofeu HaBaWAba Spain. L’equip juvenil femení s’ha proclamat campió de Catalunya i d’Espanya. La jugadora Alejandra Aznar ha estat la MVP del campionat de Catalunya i Mireia Guiral del campionat d’Espanya. L’equip de waterpolo infantil masculí va ser Campió del Trofeu Internacional MX d’Oporta. La portera de l’equip absolut, Elena Sánchez, s’ha proclamat campiona amb la selecció espanyola als Jocs del Mediterrani celebrats a Tarragona i tercera al Campionat d’Europa celebrat a Barcelona. La jugadora holandesa del nostre club Brigitte Sleeking es va proclamar amb la seva selecció al Campionat d’Europa BCN18. El jugador Joan Coloma es va proclamar subcampió a la Copa COMEN (Mediterranean Cup) amb la selecció espanyola a Belgrad i al Campionat del Món sub18 disputat a Grècia. El jugador José Mario Tenorio disputarà el campionat d’Europa Júnior amb la selecció espanyola a Bielorrússia. La piscina Pere Serrat va ser una de les piscines d’entrenaments als Campionats d’Europa de Waterpolo BCN18. Les jugadores Ruth Ariño, Alejandra Aznar, Mireia Guiral, Silvia Morell i Paula Nieto, juntament amb l’entrenador Javi Aznar disputaran el Campionat del Món juvenil a Belgrad.

GIMNÀS: els nostres monitors de fitness s’han format per oferir classes de Power Pump al setembre. S’ha comprat nou material per les noves activitats que s’oferiran al setembre.

SOCIAL: Al mes de juliol es va fer la primera Nit de Jazz i la tradicional Cantada d’Havaneres, les dues activitats van tenir una gran participació dels socis.

CEM SANT ANDREU-LA SAGRERA: el CEM Sant Andreu-La Sagrera participa al projecte de l’Ajuntament de Barcelona per promocionar el transport sostenible.

Juntes anteriors:

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin