La Junta informa

Març del 2018

Fidels al nostre compromís electoral d’ Informació i Transparència, us detallem seguidament totes les millores i/o actuacions que s’han dut a terme durant el passat mes de Març:

INSTAL·LACIONS:
Piscines: s’ha muntat el nou motor del filtratge de la piscina de 20 metres. S’han reparat set focus de la piscina de 20 metres. S’ha posat greix a les guies de la cúpula de la piscina de 50 metres.
Sauna: s’ha muntat el nou bescanviador del jacuzzi masculí. S’ha impermeabilizat els jacuzzis per pèrdues d’aigua.
Gimnàs: s’ha modificat la climatització de la sala de fitness.
Vestuaris: s’ha canviat tot el sostre del passadís dels vestuaris masculins i s’han canviat els florescents per llums leds.
Varis: s’ha muntat el nou pachpannel rack informàtic al hall de la piscina. S’ha posat el terra nou a la sala social de les columnes. S’han adaptat noves llums al passadís del soterrani de l’edifici. S’està pintant el hall de la piscina. S’ha fet un repàs general on s’han pintat diferents espais del club.

NATACIÓ: 10 nedadors han participat al Meeting d’Edimburg on la nedadora Jessica s’ha proclamat campiona als 100m i 200m braça, i l’Àfrica 7a als 200m esquena. Lidón Muñoz fa rècord d’Espanya als 50m lliures. Iker Barrera, Pol Aguilera i l’entrenador Carlos Peña subcampions al Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes a Castellò. L’equip aleví ha realitzat un stage a Santoña (Cantàbria). El nedador infatil Alberto Hernàndez ha aconseguit la mínima per anar a la Copa Comen als 200m esquena. La piscina Pere Serrat va ser l’escenari de la Jornada Escolar, amb una participació d’uns 200 nens i nenes.

WATERPOLO: Les jugadores de waterpolo Paula Crespi, Alejandra Aznar i Mª Elena Sánchez van ser convocades per la RFEN per disputar l’Europa Cup a Pontevedra, on van guanyar la medalla de bronze. L’equip The Olympic Club de San Francisco de waterpolo es va entrenar durant una setmana amb el nostre equip absolut. La jugadora Georgina Bellido s’ha proclamat campiona d’Espanya Infantil per Comunitats Autònomes amb la selecció catalana a Madrid.

SOCIAL: amb motiu del dia de la Dona es va organitzar una classe d’aiguaqym especial, on es va llegir un manifest per commemorar aquest dia. El Club va participar un any més a la Marató de Barcelona com a punt d’animació.

CEM SANT ANDREU-LA SAGRERA: amb motiu del dia de la dona treballadora, el CEM Sant Andreu ha fet una campanya de matrícula gratuïta a les dones que s’apuntin aquest dia.

 

 

Juntes anteriors:

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin