La Junta informa

Abril del 2017

Fidels al nostre compromís electoral d’ Informació i Transparència, us detallem seguidament totes les millores i/o actuacions que s’han dut a terme durant el passat mes d’Abril:

INSTAL·LACIONS:
Piscines: S’han canviat les surades malmeses de la piscina de 50 metres. S’han reparat les rajoles del terra que separa les dues piscina. S’ha reparat el filtre d’aigua de la piscina de 20 metres.
Vestuaris: s’ha canviat les rajoles malmeses per unes noves als vestuaris de grups
Gimnàs: s’han netejat i canviat els filtres dels aparells d’aire condicionat de la sala de fitness. S’han modificat els ramals d’aigua dels lavabos del gimnàs.
Pista poliesportiva: S’està canviat la gespa artificial d’aquesta pista i s’han reparat les parets i la grada.
Sala Spinning: s’ha fet un nou sistema de renovació d’aire i s’ha fet una nova instal·lació elèctrica d’aquesta sala. S’ha canviat la ubicació de l’aparell d’aire condicionat.
Pistes tennis: s’ha substituit el suport de la xarxa de la pista 6.
Sauna: S’han canviat el quadre elèctric dels jacuzzis.
Varis: Hem canviat les tapisseries dels sofas de l’edifici social. S’ha reparat la fluita d’aigua de la sala de tennis de taula.

NATACIÓ: La nedadora Jessica Vall aconsegueix la mínima per participar al Campionat del Món de Budapest a les proves dels 100m i 200m braça. Àfrica Zamorano també ha estat convocada per nedar en aquest campionat. Albert Escrits, Lidon Muñoz, África Zamorano i Jèssica Vall han participat amb la selecció espanyola en una stage a les instal·lacions del Tenerife Top Training. El campionat d’Espanya OPEN celebrat a Pontevedra ha estat un èxit de resultats aconseguint 35 finals A, 24 finals B i 2 finals C (8 ors, 6 argents i 6 bronzes). Els nedadors juniors i infantils han participat al Meeting Internacional de Ginebra aconseguint 76 finals i 21 podis. Les nedadores Jessica Vall i Lidon Muñóz van realizar una xerrada al CEM Trintat Vella per explicar tècniques de natació als nens i nenes de la nostra escola.

WATERPOLO: Els nostres equips absoluts s’han classificat pels Play-off; l’equip femení en tercera posició de la Lliga regular, i l’equip masculí sisè (la segona millor classificació de la història del nostre club). Les jugadores Maria Palacio i Ana Rubio s’han proclamat campiones infantils amb la selecció catalana al Campionat d’Espanya per CCAA. Ens nostres jugadors i jugadores han aprofitat les vacances escolars de Setmana Santa per visitar Gouda i participar en diferents partits internacionals. L’Universitat Oberta de Catalunya i la Universitat de Girona han fet una xerrada pel bon funcionament dels equips. El nostre equip benjamí es va classificar vuitè al Campionat Internacional Under10 celebrat al CN Barcelona.

ESQUAIX: Pablo Dolz campió i Sofia Mateos 5ena al campionat de Catalunya Sub 17 en categoria mixta.

SOCIAL: S’han organitzat diferents activitats per Sant Jordi a les nostres instal·lacions: concerts i ballades de Sardanes. Amb motiu del dia Internacional de l’Activitat Física s’han organitzat diferents activitats per a la gent gran, masterclass de Zumba, Aquasoft

CEM SANT ANDREU-LA SAGRERA: les instal·lacions municipals han promocionat l’alta d’abonats coincidint amb la Diada de Sant Jordi i el Dia Mundial de l’Activitat Física.

Informes anteriors:

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin

Comments are closed