La Junta informa

Octubre del 2018

Fidels al nostre compromís electoral d’Informació i Transparència, us detallem seguidament totes les millores i/o actuacions que s’han dut a terme durant el mes d’octubre:

INSTAL·LACIONS:

Piscines: Ha finalitzat la col·locació dels protectors dels focus, juntament amb la substitució periódica de llums dels despatxos interiors de la piscina.

Vestuaris: s’han realitzat diverses tasques de manteniment i reparació dels lavabos de la zona de l’esquaix.

Pistes de pàdel: s’ha reparat i nivellat els focus de la pista 3 de pàdel.

Gimnàs: S’ha reparat les llums de la sala de fitness. I s’ha arreglat el termostat de la sala 1 d’activitats dirigides.

Zona d’aigües: S’ha reparat les columnes de la zona d’aigües.

Varis: s’ha continuat amb l’adequació dels quadres elèctrics a la normativa actual de la sala de màquines. S’esta adequant un espai específic de les nostres instal·lacions per poder tenir tota la documentació correctament arxivada. S’ha fet la instal·lació elèctrica necessària per col·locar les càmeres de waterpolo per retransmetre els partits per streaming.

NATACIÓ: Jessica Vall, Lidon Muñoz, Joan Lluis Pons, Júlia Pujades, Àfrica Zamorano, Albert Escrits, Àlex Ramos i l’entrenador Jordi Jou han participat a la Copa del Món a Budapest. Lidon Muñoz i Àfrica Zamorano s’han proclamat campiona i subcampiona en categoria femenina a la classificació general del Circuit Català de Trofeus de Natació de la Diputació de Barcelona. La piscina municipal ha estat la seu del 40è Trofeu Internacional Alejandro López de Natació.

WATERPOLO: Tots els equips, tant masculins com femenins, han iniciat la temporada amb grans resultats. L’equip absolut femení es va classificar subcampiona de la Copa Catalana de Waterpolo Femení que es va disputar al GEIG. Tant l’equip masculí com femení han inciat la Lliga de Divisió d’Honor guanyant els seus respectius partits.

GIMNÀS: Des de l’inici de la temporada el gimnàs ha iniciat noves campanyes de capatació i fidelització d’abonats a fitness.

SOCIAL:  La Boletada i la sortida a TV3 per assistir al programa “Està passant” han estat tot un èxit de participació.

CEM SANT ANDREU-LA SAGRERA:  el CEM Sant Andreu-La Sagrera ha participat al “Comerç al carrer” i ha donat a l’Ajuntament de Barcelona quatre lots de material per sortejar dins la campanya del MUV.

Juntes anteriors:

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin