La Junta informa

Abril del 2019

 

Fidels al nostre compromís electoral d’Informació i Transparència, us detallem seguidament totes les millores i/o actuacions que s’han dut a terme durant el mes d’abril:
INSTAL·LACIONS:

Piscines: a la piscina de 20m s’ha reparat l’avaria elèctrica de les llums, així com s’ha canviat el diferencial i el magnetotèrmic de filtratge. S’ha reparat la fuita de clor d’aquesta piscina. A la piscina de 50m, s’han canviat llums foses, s’ha reparat una de les portes d’accés a la piscina.
Gimnàs: S’han reparat les llums de la sala 2 i els difusors dels focus led de la sala de fitness. S’ha posat l’alimentació elèctrica dels aires condicionats del gimnàs.
Vestuaris: s’ha canviat la porta dels vestuaris 9 i 10. S’han reparat els bancs dels vestuaris de grups. S’ha substituït les corretges dels aparells de ventilació.
Pistes de tennis, pàdel i esquaix: s’ha reparat la tanca delimitadora de les pistes 3 i 4. S’han substituït les llums leds del hall de les pistes d’esquaix. S’han muntat les xarxes del perímetre de les pistes de pàdel. A les pistes de pàdel s’han instal·lat les viseres dels focus.
Zona d’aigües: s’ha canviat el banc de la sauna masculina, s’han fet tasques de manteniment dels spas femenins.
Varis: s’ha pintat la façana dels locals socials, i s’han substituït les llums foses dels locals socials. S’han reparat les taules de la planta 2. S’ha desmuntat el terra del parc infantil i s’han tallat les arrels dels pins que l’aixecaven. S’ha iniciat la instal·lació dels detectors contraincendis, després de finalitzar el cablejat. S’ha reparat la caldera número 2. S’ha substituït el vas de compensació del circuit de les calderes. S’ha instal·lat l’intercanviador de les plaques de la sala de calderes.

NATACIÓ: La nedadora Ariadna Valls ha participat en el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes d’Edat Escolar amb la selecció catalana, la qual s’ha proclamat campiona. Al Campionat d’Espanya infantil de natació, l’Alberto Hernández ha fet la mínima per la FOJE en 1500m lliures i es proclama tercer d’Espanya en 200m esquena. El relleu 4×100 lliures masculí format per l’ Iker Barrera, l’Alberto Hernández, el Gerard Hernández i el Pol Aguilera s’ha proclamat subcampió d’Espanya i campió en el relleu 4×200 lliures. La nedadora Jessica Vall formarà part de l’equip de Katinka Hosszu: competirà en la Lliga a finals d’octubre a Budapest en piscina de 25m. L’equip Màster de Natació va participar en el XIX Trofeu Màster Alt Penedès al CN Vilafranca, la desena etapa de la lliga catalana.

WATERPOLO: La selecció espanyola de waterpolo femení amb les nostres jugadores Elena Sanchez, Anna Gual i Pili Peña disputaran la FINA World League / Europa Cup a Turin. L’equip de waterpolo Absolut Femení va caure contra l’Olympicos grec a l’Eurolliga, ara disputaran la LEN Trophy a Rússia al mes d’abril.

GIMNÀS: Els monitors i monitores de fitness van organitzar una Masterclass de Zumba amb motiu de la festa de Carnestoltes.

SOCIAL: els socis i les sòcies del CN Sant Andreu van visitar la Fàbrica Damm del Prat de Llobregat, una experiència inoblidable.

CEM SANT ANDREU-LA SAGRERA: El CEM Sant Andreu – La Sagrera ha superat el repte de La Marató d’Estalvi Energètic de l’ Ajuntament de Barcelona.

Juntes anteriors:

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin