La Junta informa

Octubre del 2017

 

Fidels al nostre compromís electoral d’ Informació i Transparència, us detallem seguidament totes les millores i/o actuacions que s’han dut a terme durant el passat mes d’octubre:

INSTAL·LACIONS:
Pistes de tennis: s’han fet diferents tasques de manteniment de les pistes 1 i 4.
Gimnàs: Hem posat taquilles a l’entrada del gimnàs per evitar que les bosses estiguin al terra i obstaculitzin l’accés a les escales de la sala de fitness. S’ha continuat canviant les llums de la sala de fitness. S’ha modificat la distribució de les màquines de fitness per una millor circulació dels socis.
Vestuaris: s’han fumigat els vestuaris generals masculins i femenins. S’han reparat les dutxes del vestuari masculí i s’han posat les portes fenòliques al vestuari femení.
Pista Frontennis: s’ha reparat el terra de la pista i s’han reparat les llums.
Sauna: s’ha canviat la maquinària del bany de vapor femení per les mateixes màquines que tenim al bany de vapor masculí. S’ha reparat el motor turbo de l’spa masculí.
Varis: s’ha instal·lat un nou control d’entrada per fitxar pel personal del club. S’ha adaptat l’antiga Secretaria Social com a sala d’estudi. S’han netejat la canaleta del desguàs del local social. S’han reparat les anomalies detectades a l’informe de Termografia. S’han instal·lat llums noves al pati d’aigües.

NATACIÓ: Judith Navarro s’ha proclamat campiona als 10 km al IV Madeira Island Internacional Swim Marathon d’Aigües Obertes. Àfrica Zamorano, Lidon Muñoz, Jessica Vall, Albert Escrits i Àlex Ramos han participat al 26th Meeting Saint Dizier a França. El CEM Sant Andreu-La Sagrera va acollir el Trofeu Alejandro López de Natació, on els nostres nedadors i nedadores van pujar al podi a 12 de les 16 proves. Tots els nedadors i nedadores de les categories inferiors han iniciat les seves corresponents lligues catalanes de Natació.

WATERPOLO: L’equip aleví s’ha classificat vuitens al Torneig Aleví Marea Verda Kids. Els equips absoluts masculí i femení han iniciat les seves corresponents lligues de Divisió d’Honor. L’equip femení absolut ha disputat la Supercopa d’Espanya de Waterpolo

TENNIS: El grup de veterans van jugar un Interclub amistòsal Club Tennis Manresa.

ESQUAIX: L’Edmon López s’ha proclamat campió a Abu Dhabi i subcampió a l’Open Internacional d’Esquaix jugat a València. Noa Romero s’ha proclamat subcampiona a Suècia. Sofia Mateos ha estat subcampiona d’Esquaix sub19 jugat a Madrid. Al circuit català de Soft-Raquet de veterans (+35), Txema Minguez s’ha proclamat subcampió.

SOCIAL: El passat dia 7 d’octubre es va organitzar un Torneig de Frontennis familiar amb la col·laboració de la Federació Catalana de Frontennis. El passat 31 d’octubre es va organitzar una festa infantil de Halloween amb una gran participació de nens i nenes del nostre club. La Secretaria Social ja està preparant les activitats de festa major 2017.

CEM SANT ANDREU-LA SAGRERA: Les activitats dirigides d’aquesta instal·lació, tant al gimnàs com a la piscina, han tingut un augment considerable d’inscrits aquesta temporada.

Juntes anteriors:

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin