La Junta informa

Juny del 2018

Fidels al nostre compromís electoral d’ Informació i Transparència, us detallem seguidament totes les millores i/o actuacions que s’han dut a terme durant el passat mes de Juny:

INSTAL·LACIONS:
Piscines: s’ha reparat les rajoles de la piscina de 20m que havien caigut. S’ha substituït el tub de clor de la bomba de la piscina de 50m. S’han substituït els panys de les portes de les grades de la piscina.
Pistes de tennis: s’han reparat les xarxes divisòries de les pistes 2 i 3. S’ha canviat el filat de la pista 5. S’ha canviat la porta de la pista 1.
Sauna: s’ha instal·lat el torn del control d’accés de la sauna i nous telèfons.
Gimnàs: s’ha adquirit nou material per a les classes dirigides que es programaran al setembre. S’ha reparat el terra de la zona de pes lliure del gimnàs. S’ha canviat el sostre de la sala 1.
Vestidors: s’han canviat plaques i llums al vestuari general femení. S’ha reparat el sostre de les escales de la sortida a la piscina des dels vestuaris generals.
Varis: s’ha canviat la gespa artificial del jardí d’accés al club. S’ha instal·lat una nova carpa a la terrassa del bar del jardí. S’ha col·locat un nou aire condicionat a la sala juvenil i al billar. S’han posat lones per donar ombra a la pista 6. S’ha canviat l’escut del rètol del club del carrer Dublin. S’han arreglat les rajoles trencades de la terrassa del solàrium. S’han col·locat tres llums noves a la recepció per millorar la il·luminació. S’han podat els xipresos que hi ha al camí de footing. S’han canviat els plafons de metacrilat del passadís de la piscina. S’ha reparat el filat de la xarxa de la pista de futbol sala (de la zona que dóna a Camil Fabra i de la zona del jardí).

NATACIÓ: Al campionat de Catalunya l’equip aleví es va proclamar campió i els equips infantil i júnior, subcampions. La piscina Pere Serrat va ser la seu de la Final Territorial Benjamí de Natació, on els nostres nedadors i nedadores es van proclamar campions. Al 39è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Natació la nedadora Lidon Muñoz va fer el Rècord d’Espanya als 50m lliures i la nedadora Jessica Vall, medalla de plata als 200m braça. El nedador Albert Hernández va ser tercer a la Copa Comen als 200m esquena i segon als 4×100 estils. Arnau Honrubia es va classificar subcampió d’Espanya Júnior d’Aigües Obertes en 10.000 mts i Judith Navarro tercera absoluta en 5.000 a Sevilla. El nedador màster, en aquest mateix campionat, es va proclamar campió en categoria +70. Els nedadors Celeste Guerrero, Marta González, Jessica Vall, Àfrica Zamorano, Lidon Muñoz, Alberto Lozano i Mario Navea, juntament amb l’entrenador Jordi Jou, van participar als Jocs del Mediterrani on Lidon Muñoz es va proclamar subcampiona als 50m i 100m lliures. Africa Zamorano subcampiona als 200m esquena i Jessica Vall es va proclamar campiona als 100m i 200m braça, i tercera als 50m braça. Al relleu 4x100m estils, les nedadores Lidon, Jessica i Marta es van penjar la medalla de plata. Al Circuit Català de Natació celebrat a Mataró, la nedadora Lidon Muñoz va tornar a batre el Rècord d’Espanya als 50m lliures.

WATERPOLO: Anna Gual, Pili Peña i Maartje Keuning seran les noves incorporacions a l’equip absolut. Brigitte Sleeking renova per a la nova temporada. L’equip cadet masculí es va proclamar tercer al Trofeu Marea Verde celebrat al CN Monjuic. L’equip cadet femení es va proclamar quart al Campionat de Catalunya. L’equip aleví femení es va proclamar tercer de Catalunya. L’equip juvenil femení campió de Catalunya, i Alejandra Aznar va ser nomenada MVP del Campionat. La nostra portera, Elena Sánchez es va proclamar Campiona amb la selecció espanyola als Jocs del Mediterrani. L’equip infantil masculí s’ha proclamat campió del Trofeu MX Oporto.

SOCIAL: a la Revetlla de Sant Joan van participar més de 180 persones, que van gaudir de la nit més curta de l’any a les nostres instal·lacions.

FITNESS: amb motiu de la festa de l’Esport de la Maquinista els nostres monitors de fitness van fer una masterclass. Les nenes i nens de les classes de Zumba van fer la seva exhibició per celebrar el final de curs.

CEM SANT ANDREU-LA SAGRERA: amb motiu de la Festa del Comerç, la instal·lació municipal va posar una carpa a la Rambla Onze de Setembre per informar de les activitats dirigides de les nostres instal·lacions.

Juntes anteriors:

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin