La Junta informa

Febrer del 2017

Fidels al nostre compromís electoral d’ Informació i Transparència, us detallem seguidament totes les millores i/o actuacions que s’han dut a terme durant el passat mes de Febrer:

INSTAL·LACIONS:

  • Piscines: s’ha millorat el sistema d’escalfament de l’aigua i s’han arreglat diferents rajoles malmeses. S’han canviat els filtres dels motors. S’han repassat totes les escales de la piscina de 50m.
  • Sauna: s’ha canviat un dels motors del jacuzzi femení. S’han canviat les sondes dels banys de vapor. S’ha fet la hipercloració dels jacuzzis.
  • Pistes d’esquaix: S’ha canviat l’enllumenat de les pistes, per llums leds.
  • Pistes de tennis: s’han reparat les pistes de tennis malmeses pel temporal de vent d’aquests dies.
  • Pista de frontó: s’han arreglat els desperfectes de la pista i s’ha pintat les parets.
  • Sala de tennis de taula: s’està canviant la il·luminacio per ser més eficients energèticament.
  • Vestidors: S’han arreglat les dutxes dels vestuaris generals. S’ha canviat el magnetotèrmic del vestuari femení.
  • Gimnàs: s’ha canviat la corretja de la turbina de la màquina d’aire acondicionat. S’ha reparat les tapissat malmés d’algunes màquines de la sala de fitness.
  • Varis: s’ha reparat una gotera del pàrquing. S’han reubicat els canviadors de nedons per facilitar l’accés als pares. S’ha fet el tractament de la “processionaria” als pins. S’ha canviat les llums dels lavabos del hall de la piscina. S’ha posat nota senyalètica informant dels horaris de la zona d’aigües, piscina i gimnàs. S’estan arreglant diferents taules i cadires dels locals socials. S’han col·locat banderoles informatives de les activitats que es fan a cada un dels locals socials. S’han canviat a llums leds la il·luminació de la sala de màquines. S’ha reparat la fluita d’aigua del jardí que afectava al parterre de l’entrada del jardí.

GIMNÀS: Degut al problema amb l’empresa de manteniment de les màquines del gimnàs, s’ha procedit a rescindir el contracte amb aquesta i, mentre s’acaba d’estudiar el projecte de remodelació de les màquines de la sala de fitness que es té previst sigui després de l’estiu, s’han llogat quatre cintes de còrrer per solucionar el problema temporalment.

NATACIÓ: Els nedadors màsters Josep Farré, Roser Cuevas i Lluis Sanmartin medallistes al Campionat d’Espanya Màster. Oscar Pérez, Andrés Hernández, Arnau Honrubia, Alba Guillamon i Francho Artal s’han proclamat campions d’Espanya per CCAA. L’equip absolut s’ha proclamat campió al Campionat de Catalunya. L’Albert Escrits s’ha proclamat campió, la Judit Navarro subcampiona i l’Arnau Honrubia tercer al Campionat d’Espanya de Llarga Distància. L’equip aleví s’ha proclamat tercer al Campionat de Catalunya d’Hivern celebrat a Manresa.

WATERPOLO: L’equip absolut femení va jugar la Copa de la Reina de waterpolo a les instal·lacions del CN Sabadell, on va caure en l’enfrotament contra el CN Sabadell. Per la seva part, Pablo Dolz es va proclamar campió al Campionat de Catalunya d’Esquaix de 2a categoria, celebrat a Sabadell.

ESQUAIX: La jugadora Noa Romero s’ha proclamant campiona al Campionat d’Espanya d’Esquaix Sub15, celebrat a Múrcia.

SOCIAL: Des de la Social s’han organitzat diferents activitats per celebrar el dia dels enamorats, la Calçotada i la festa de Carnestoltes.

CEM SANT ANDREU-LA SAGRERA: les instal·lacions municipals s’han apuntat a la festa de Carnestoltes i els seus treballadors ha organitzat diferents activitats per celebrar-ho amb els abonats de les seves instal·lacions.

Informes anteriors:

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin

Comments are closed