Fes-te abonat

Abona’t

Contractant un abonament podràs fer un ús limitat d’un servei concret del Fabra en una franja horària determinada sense necessitat de ser soci o sòcia.

Abonats piscina Fabra – Mensuals

Abonaments vàlids de dilluns a divendres, d’octubre del 2023 a maig del 2024.

Franja horària

Horari

Preu (no soci)

Matí

07.00 – 13.00

42,50 €

Migdia

13.00 – 16.00

32 €

Tarda

16.00 – 22.00

53 €

Total

07.00 – 22.00

63 €

Temps límit de permanència a la instal·lació: 3 hores.

Socis i sòcies: Activitats dirigides per a majors de 14 anys. De dilluns a dissabte (no festius).

No socis/sòcies: Abonaments vàlids de dilluns a divendres (no festius). En cas d’haver-hi classes dirigides els dissabtes al matí, poden accedir al Club a fer la classe, però no fer ús de la sala de fitness.

Franja horària

Horari

Dies

Preu Soci/sòcia

Preu No soci/sòcia

Matí

07.00 – 14.00

Dl-Ds

24 €

45,50 €

Migdia

13.00 – 17.00

Dl-Ds

18 €

36 €

Tarda

16.00 – 22.30

Dl-Ds

30 €

58 €

Nit

20.00 – 22.30

Dl-Ds

20 €

38 €

Total

07.00 – 22.30

Dl-Ds

31 €

63 €

Des d’octubre fins al maig, les persones abonades al fitness no sòcies poden fer ús de la piscina segons la seva franja contractada: la franja de matí i de migdia inclou l’ús de la piscina per lliure; la franja total inclou l’ús de la piscina fins a les 17h.
Temps límit de permanència a la instal·lació: 3 hores.

 

Consulta aquí les activitats dirigides

Per abonar-te al CEM Sant Andreu (instal·lació municipal gestionada pel CN Sant Andreu), pots abonar la matrícula i la quota mensual. Pots trobar promocions segons la temporada. Consulta tota la informació del CEM Sant Andreu.

FAQS

Com es reserven les activitats dirigides de fitness?

Cal que estiguis inscrit a l’abonament de fitness de la franja horària corresponent (tant els socis com els abonats). La reserva es fa des de l’àrea de soci de la web o presencialment al departament d’Atenció al client.

Com accedeixo a la meva àrea d'abonat?

Des de la web del Club, a l’apartat “accés socis”. Per poder accedir has d’assegurar-te que tinguis el teu correu electrònic a la fitxa de soci del Club. Si tens problemes d’accés per aquest motiu, posa’t en contacte a la recepció del club i hi afegirem aquesta dada perquè puguis enregistrar-te’n.

Què puc fer amb un abonament?

Pots escollir entre fitness, piscina o esquaix. En el cas del fitness i la piscina cal escollir una franja horària determinada (aplicable només de dilluns a divendres no festius). En el cas de l’abonament de fitness, a més de poder gaudir de la sala de fitness també pots participar a les classes dirigides sempre dins de la franja horària escollida.

Quina diferència hi ha entre ser soci i abonat?

Els abonats i les abonades només poden accedir al Fabra en una franja horària determinada per fer un ús limitat d’un servei concret i no poden entrar a la instal·lació els cap de setmana.

Tinc accés lliure a la instal·lació?

No, només es pot accedir a la instal·lació un màxim de 3 hores en la franja horària contractada per fer ús del servei escollit.

Cal reservar?

Actualment només cal reservar per al servei d’activitats dirigides de fitness amb l’objectiu de garantir la plaça i poder oferir un millor servei.