Fes-te abonat

Abona’t

Contractant un abonament podràs fer un ús limitat d’un servei concret del Fabra en una franja horària determinada sense necessitat de ser soci o sòcia.

Abonats piscina Fabra – Mensuals

Abonaments vàlids de dilluns a divendres. 

Franja horària

Horari

Preu (no soci)

Matí

07.00 – 13.00

40 €

Migdia

13.00 – 16.00

30 €

Tarda

16.00 – 22.00

50 €

Total

07.00 – 22.00

60 €

Temps límit de permanència a la instal·lació: 3 hores.

Abonaments vàlids de dilluns a dissabte (no festius).

Franja horària

Horari

dies

Preu Soci/sòcia

Preu No soci/sòcia

Matí

07.00 – 14.00

Dl-Ds

23 €

43 €

Migdia

13.00 – 17.00

Dl-Ds

17 €

34 €

Tarda

16.00 – 22.30

Dl-Ds

29 €

54 €

Nit

20.00 – 22.30

Dl-Ds

19 €

36 €

Total

07.00 – 22.30

Dl-Ds

30 €

60 €

Des d’octubre fins al maig, les persones abonades al fitness no sòcies poden fer ús de la piscina segons la seva franja contractada: la franja de matí i de migdia inclou l’ús de la piscina per lliure; la franja total inclou l’ús de la piscina fins a les 17h.
Temps límit de permanència a la instal·lació: 3 hores.

 

Consulta aquí les activitats dirigides

Per abonar-te al CEM Sant Andreu (instal·lació municipal gestionada pel CN Sant Andreu), pots abonar la matrícula i la quota mensual. Pots trobar promocions segons la temporada. Consulta tota la informació del CEM Sant Andreu.

FAQS

Cal que estiguis inscrit a l'abonament de fitness de la franja horària corresponent (tant els socis com els abonats). La reserva es fa des de l'àrea de soci de la web o presencialment al departament d'Atenció al client.

Des de la web del Club, a l'apartat "accés socis". Per poder accedir has d'assegurar-te que tinguis el teu correu electrònic a la fitxa de soci del Club. Si tens problemes d'accés per aquest motiu, posa't en contacte a la recepció del club i hi afegirem aquesta dada perquè puguis enregistrar-te'n.

Pots escollir entre fitness, piscina o esquaix. En el cas del fitness i la piscina cal escollir una franja horària determinada (aplicable només de dilluns a divendres no festius). En el cas de l'abonament de fitness, a més de poder gaudir de la sala de fitness també pots participar a les classes dirigides sempre dins de la franja horària escollida.

Els abonats i les abonades només poden accedir al Fabra en una franja horària determinada per fer un ús limitat d'un servei concret i no poden entrar a la instal·lació els cap de setmana.

No, només es pot accedir a la instal·lació un màxim de 3 hores en la franja horària contractada per fer ús del servei escollit.

Actualment només cal reservar per al servei d'activitats dirigides de fitness amb l'objectiu de garantir la plaça i poder oferir un millor servei.