Fes-te abonat

Abona’t

Contractant un abonament podràs fer un ús limitat d’un servei concret del Fabra en una franja horària determinada sense necessitat de ser soci o sòcia.

Abonats piscina Fabra – Mensuals

Abonaments vàlids de dilluns a divendres (no festius). Els mesos de juny, juliol agost i setembre no hi haurà activitat. Temps d’estada màxima: 3 hores A partir de 16 anys.

Franja horària

Horari

Preu

Matí

07:00-13:00

39€

Migdia

13:00-16:00

30€

Tarda

16:00-22:00

50€

Total

07:00-22:00

60€

Abonaments vàlids de dilluns a divendres (no festius). En el cas dels no socis, aquest abonament també inclou l’accés a la sala de fitness.

Franja horària

Horari

dies

Preu Soci

Preu No Soci

Matí

07:00-14:00

Dl-Dv

21€

41€

Migdia

13:00-17:00

Dl-Dv

16€

32€

Tarda

16:00-22:30

Dl-Dv

27€

52€

Nit

20:00-22:30

Dl-Dv

18€

34€

Total

07:00-22:30

Dl-Dv

28€

60€

La franja de matí i la franja total inclou l’ús de la piscina al matí des de l’octubre fins al maig per a les persones no sòcies.

Per abonar-te al CEM Sant Andreu-la Sagrera (instal·lació municipal gestionada pel CN Sant Andreu), pots abonar la matrícula i la quota mensual. Pots trobar promocions segons la temporada. Consulta tota la informació del CEM Sant Andreu – La Sagrera.

FAQS

Cal que estiguis inscrit a l'abonament de fitness de la franja horària corresponent (tant els socis com els abonats). La reserva es fa des de l'àrea de soci de la web o presencialment al departament d'Atenció al client.

Des de la web del Club, a l'apartat "accés socis". Per poder accedir has d'assegurar-te que tinguis el teu correu electrònic a la fitxa de soci del Club. Si tens problemes d'accés per aquest motiu, posa't en contacte a la recepció del club i hi afegirem aquesta dada perquè puguis enregistrar-te'n.

Pots escollir entre fitness, piscina o esquaix. En el cas del fitness i la piscina cal escollir una franja horària determinada (aplicable només de dilluns a divendres no festius). En el cas de l'abonament de fitness, a més de poder gaudir de la sala de fitness també pots participar a les classes dirigides sempre dins de la franja horària escollida.

Els abonats i les abonades només poden accedir al Fabra en una franja horària determinada per fer un ús limitat d'un servei concret i no poden entrar a la instal·lació els cap de setmana.

No, només es pot accedir a la instal·lació un màxim de 3 hores en la franja horària contractada per fer ús del servei escollit.

Actualment només cal reservar per al servei d'activitats dirigides de fitness amb l'objectiu de garantir la plaça i poder oferir un millor servei.