Patrocinadors

Patrocinadors del Club

AIGÜES DE BARCELONA

A Aigües de Barcelona, tenim una raó de ser que va més enllà de prestar un servei excel·lent i gestionar de manera responsable un recurs tan vital com és l’aigua. Per això, tenim clar el nostre propòsit:  Amb l’impuls de l’aigua, canviem el futur. Treballem per a les persones fent de les ciutats un millor lloc per viure.

INSTITUTS ODONTOLÒGICS

A Instituts Odontològics som part del teu benestar. Sabem com n’és d’important tenir cura de tu mateix/a i de la teva salut. Tenir el control del teu benestar és gratificant.

Per això, des del 1988 t’acompanyem, perquè sentis que la salut de la teva boca ja no és una preocupació sinó una part important del teu benestar general, que et permet aconseguir grans coses a la teva vida.

ASZENDE

Aszende és una empresa de mobilitat vertical amb més de 45 anys de recorregut en la indústria. Les seves solucions integrals estan destinades a espais residencials, de pública concurrència o instal·lacions industrials.

Dissenyen, fabriquen, instal·len i mantenen els seus propis ascensors, escales, productes d’accessibilitat i portes automàtiques. Faciliten la vida de les persones i objectes evitant-los qualsevol barrera arquitectònica. 

CREDIPISO

Credipiso és una empresa tramitadora hipotecària i la seva tasca és conèixer totes les entitats bancàries i els seus productes a nivell hipotecari per poder adequar a cada client el producte que més els convingui.

El seu equip és una barreja d’experiència i joventut, amb una trajectòria de 20 anys en el mercat hipotecari per aconseguir la casa dels teus somnis de manera fàcil, àgil i transparent.

ODECLÁS

El 2010 i després d’una exitosa carrera esportiva com a nedadora professional, la nedadora Olímpica i del Club Javiera Salcedo va crear la firma esportiva Odeclás, una marca esportiva especialitzada en banyadors i biquinis d’alta qualitat, dissenyats per a esportistes molt exigents.

Odeclás es el patrocinador oficial de la secció de natació, waterpolo i cursets de natació del Club.

FRISAR ESPORTS

Botiga especialitzada en articles de natació i running, distribuïdora de les millors marques del sector.

Frisar Esports destaca per oferir un producte de qualitat i una atenció excel·lent. Treballen amb marques com Arena, Speedo, Head, Odeclas i On Running, entre d’altres.