Seccions esportives

Natació

Absoluts
Màsters
Júnior
Infantil
Aleví
Benjamí
Prebenjamí
Previous slide
Next slide

La natació fou l’esport fundacional del club l’any 1971, club amb gran vocació formativa des dels seus inicis i que continua ara present. Fruit d’aquesta formació tenim nedadors de primer nivell català, estatal i internacional, de categories fins al 1r equip, passant pels màsters. Actualment, som un club consolidat amb grups d’entrenament d’alt nivell.

La secció de natació del Club Natació Sant Andreu vetlla per la formació dels nedadors en totes les seves vessants, acompanyant-los en totes les etapes del seu desenvolupament esportiu i personal.

Volem que tant els nedadors/es com el seu entorn familiar estiguin informats del que esperem d’ells en cadascuna de les etapes en les quals es troben per poder evolucionar de manera òptima durant la seva formació com a nedadors/es CNSA.

Cada etapa té el seu objectiu, amb una progressió esglaonada i evolutiva. Es comença amb els més petits on es fomenten els valors de l’esport i el treball en equip conjuntament amb els primers coneixements tècnics del medi aquàtic. A partir de la base es treballa, de manera gradual, cap a l’equip absolut on s’experimenta la competició en la seva màxima expressió: ADN Sant Andreu.

Des del primer equip del CNSA es vol inspirar la resta de nedadors i socis del club i el conjunt de persones que el formen, sempre amb la premissa de fomentar els valors d’equip.

Així doncs, la il·lusió dels més petits inspira els més grans de la mateixa manera que volem que els més grans inspirin els nostres petits. Som un club formador de persones nedadores amb els valors i l’ADN de l’equip de natació del CNSA.

#SOMSANTANDREU

GRUPS D’ENTRENAMENT

Els grups d’entrenament del CNSA estan dissenyats pensant en l’evolució i formació tant personal i acadèmica com esportiva dels nostres nedadors.

Cada etapa té els seus objectius esportius i l’evolució dependrà de cada individu en funció de la seva actitud, predisposició, evolució física i assistència.

El club sempre dotarà l’esportista de totes les eines possibles que estiguin al seu abast perquè aquest pugui treure el seu màxim rendiment esportiu.

NIVELLS DE RENDIMENT

Dins dels grups d’entrenament es facilitaran unes eines i recursos de part dels tècnics per tal que els nedadors puguin aprofitar al màxim cada moment de l’entrenament.