Pujada a Montserrat

41a Pujada a Montserrat

La 41a edició de la pujada a Montserrat es celebrarà la nit del divendres 24 de maig de 2024 a partir de les 18.45 h. És una caminada de llarga distància, no competitiva i en grup. Es surt de les instal·lacions del Club Natació Sant Andreu (Rambla Fabra i Puig, 47 – Barcelona) amb l’objectiu d’arribar al Monestir de Montserrat. 

 

 

 

 

DETALLS DE L’EXCURSIÓ

La caminada tindrà una durada d’unes 15 hores i 54 quilòmetres aproximadament. En tractar-se d’una marxa grup, el guia serà el primer en tot moment i la persona d’assistència quedarà en darrer lloc. Les motxilles no les han de carregar els inscrits, els voluntaris les portaran a les furgonetes que seguiran els excursionistes durant tot el trajecte.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions s’hauran de realitzar a la Secretaria Social del CN Sant Andreu (Fabra i Puig, 47 Barcelona), de dilluns a divendres de 16:00 a 20:00. La data límit és el dimecres 22 de maig o fins a exhaurir les places disponibles. A partir d’aquest dia quedarà sota decisió de l’organització. Si necessiteu més informació, envieu un correu a social@cnsantandreu.com o truqueu al 93 345 67 89 extensió 218.

El preu de la inscripció és de:

25€ (Socis) i 30 € (No socis)

La inscripció inclou una samarreta tècnica, avituallament sòlid i líquid en 4 punts i tornada en autocar a Barcelona. El preu de la inscripció s’haurà d’abonar en el moment de fer-la.

TORNADA A BARCELONA

A partir de les 11.00 hores aproximadament del dissabte. Es procedirà a tornar a Barcelona en els autocars que disposa l’organització (inclòs en el preu). Aquests autocars ens deixaran a l’estació d’autobusos de Sant Andreu Arenal – correspondència amb Metro Línia 1 (vermella) i trens de RENFE Rodalies. L’últim autocar serà a les 12.00 hores.

Pel bon desenvolupament de la travessa és important respectar la normativa i caminar amb regularitat, fet que és beneficiós per tothom.

Organització

Col·laboradors