Activitats Joves/Infants

Fitness

El servei d’activitats dirigides és un dels millors del Fabra. Compta amb onze monitors especialistes en Zumba, ciclisme indoor, crossfabra, etc… que a part de posar-nos en forma, ens fan gaudir de l’esport de la manera més divertida. Gràcies a les 103 classes que s’ofereixen a la setmana, els usuaris poden escollir el tipus de classe (areobica o muscular) i la franja horària que més li convingui.

Entrenament Funcional

Activitat orientada a nens i nenes en les quals preparen els seus cossos per poder treballar físicament en un futur amb més garanties de resultats i salut. Aquestes classes són una combinació d’exercicis amb el seu propi cos i material divers incloent adaptacions a jocs aconseguí així entrenar de forma segura, ràpida, efectiva i lúdica.

REQUISITS SOCIS – Fitxa d’inscripció

REQUISITS NO SOCIS – Fitxa d’inscripció, fotografia, i dades bancàries.

* per donar-se de baixa, s’ha d’omplir un full de baixa a l’oficina amb 15 dies d’antelació al venciment del mes.

* els rebuts són mensuals i es domiciliaran per banc.

CARNET ACREDITATIU OBLIGATORI PER A NO SOCIS I ACOMPANYANTS. PREU: 5 euros

Pregunta per les noves promocions

 

Programació

Nivell

Horari

Dies

Preu Soci

No Soci

De 12-16 anys

18:10-19:00

Dimecres

9 €

14 €

Normativa

En el moment d’accedir a la instal·lació, els/les alumnes i acompanyants hauran de lliurar els
carnets que es retornaran a la sortida.

El temps màxim d’estada a la instal·lació no podrà excedir d’1 hora 30 minuts.

Els Cursetistes podran venir acompanyats d’un adult (amb un nen/a menor de 12 anys).
Es realitzaran 2 jornades de portes obertes durant el curs escolar.

El no compliment d’aquestes normes, comportarà l’anul·lació de la inscripció

Descarrega’t la informació

Minizumba

Els nens i nenes del minizumba podran tornar a ballar a partir del setembre al Fabra. El minizumba torna amb més ganes, més motivació i més especialització! Es dividirà en dos grups ( de 6 a 8 anys i de 9 a 11 anys). Els més petits tindran classe els dilluns  i dimecres de 17.20 a 18.05 i els més grans ballaran els dilluns (de 18.10 a 18.55) i divendres (de 17.20 a 18.05).

Aquesta activitat té un cost de 20 euros pels socis i 30 pels no socis. D’altra banda, el màxim d’inscrits és de 28 alumnes per grup. Cal afegir que les ballarines de la temporada passada tenen prioritat per mantenir la plaça adaptant-se al seu gruo d’edat. Es poden fer canvis de grup segons el nivell i/o horari sota la supervisió d’Andrea, l’entrenadora, que coneix la progressió dels alumnes.

El mini zumba és una oportunitat per fer esport, passar-ho bé  i conèixer a nens i nenes amb les mateixes inquietuds. Durant el naixement d’aquesta activitat, hem percebut un èxit indescriptible, tant d’aforament com per la diversió que desprenia cada infant.

Descarrega’t la informació del Zumba

El gimnàs del Fabra compta amb més de setanta màquines musculars i cardiovasculars modernes i eficients que ajuden a l’usuari a aconseguir els seus objectius. Les el·líptiques, les cintes de running, les bicicletes estàtiques i les màquines de musculació, tant de braços com de cames i tronc, són perfectes per posar-se en forma ràpidament en un espai ideal. A part, gaudiràs d’un gran espai de 150 metres quadrats per a treballar els entrenaments funcionals. No te’l acabaràs!

Preus

Socis i Abonats/ sessions d’una hora de durada:

  • 1 Sessió: 35€
  • Pack de 5 sessions: 125€
  • Pack 10 sessions individual: 220€

 

Socis i Abonats/ sessions de mitja hora de durada:

  • 1 Sessió: 22€
  • Pack de 5 sessions: 85€
  • Pack 10 sessions individual: 150€

 

Contacte

Primer s’haurà de contactar amb el coordinador del gimnàs per reservar el dia i l’hora de les sessions. Coordinador: Albert Garcia albert.garcia@cnsantandreu.com