Activitats Joves/Infants

Fitness

El servei d’activitats dirigides és un dels millors del Fabra. Compta amb onze monitors especialistes en Zumba, ciclisme indoor, crossfabra, etc… que a part de posar-nos en forma, ens fan gaudir de l’esport de la manera més divertida. Gràcies a les 103 classes que s’ofereixen a la setmana, els usuaris poden escollir el tipus de classe (areobica o muscular) i la franja horària que més li convingui.

Funcional kids

Activitat orientada a nens i nenes en les quals preparen els seus cossos per poder treballar físicament en un futur amb més garanties de resultats i salut. Aquestes classes són una combinació d’exercicis amb el seu propi cos i material divers incloent-hi adaptacions a jocs per entrenar de forma segura, ràpida, efectiva i lúdica.

Minizumba

Aquesta activitat és una gran oportunitat per fer esport, passar-ho bé  i conèixer a nens i nenes amb les mateixes inquietuds. Dirigit a infants d’entre 6 i 12 anys, l’activitat segueix el calendari escolar.

El gimnàs del Fabra compta amb més de setanta màquines musculars i cardiovasculars modernes i eficients que ajuden a l’usuari a aconseguir els seus objectius. Les el·líptiques, les cintes de running, les bicicletes estàtiques i les màquines de musculació, tant de braços com de cames i tronc, són perfectes per posar-se en forma ràpidament en un espai ideal. A part, gaudiràs d’un gran espai de 150 metres quadrats per a treballar els entrenaments funcionals. 

Preu Funcional kids

  • Preu soci/sòcia: 18 €/mes
  • Preu no soci/sòcia: 28,50 €/mes

Matrícula noves inscripcions no socis: 20€

Contacte: Primer s’haurà de contactar amb el coordinador del gimnàs per reservar el dia i l’hora de les sessions. Coordinador: Albert Garcia albert.garcia@cnsantandreu.com