Zamorano, a prop del seu registre

Foto: Josep Arnau / Atlier Photo
Foto: Josep Arnau / Atlier Photo

No era la seva prova i probablement era conscient de la complexitat d’accessibilitat a la semifinal dels 200 estils als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. En el seu debut, però, Àfrica Zamorano s’ha entregat al Centre Aquàtic brasiler per aconseguir uns bons 2:14.87 que li han ofert la vint-i-quatrena plaça.

La jove nascuda en 1998 ha fet front als nervis de l’inici acostant-se al seu millor registre de l’any ( 2:13.28) i cercant sensacions de cara a la seva prova: els 200 esquena. Zamorano explicava que “tot i entrenar els quatre estils, s’havia centrat especialment en l’esquena”. D’altra banda, l’ “Afri”, confessava que “estava una mica nerviosa però que gaudeix de l’experiència al màxim i se sent una privilegiada per poder competir entre les millors”.

Àfrica Zamorano continuarà centrant-se en el 200 esquena, ara d’una manera més tranquil·la doncs el dia de la cita olímpica ja s’aproxima: dijous a les 19.36 (hora de Barcelona) serà quan podrem veure a aquesta promesa brillar. I, com sempre, Zamorano ha mostrat la seva vessant més competitiva: “Tinc moltes ganes de veure com em trobo en aquesta prova. Després de tants entrenaments, tinc moltes ganes de competir”.

Deixa un comentari