Vall és onzena i a la semifinal

ATE_6767Jèssica Vall ha tornat a complir amb les expectatives assolint l’objectiu plantejat en el 200 braça als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. La nedadora del Club Natació Sant Andreu s’ha classificat a la semifinal amb un temps de 2:24.55 assolint l’onzè millor registre. Aquesta tarda, però, haurà de lluitar per estar entre les vuit millors i guanyar-se la classificació a la final olímpica.

La veterana nascuda l’any 1988 ha plantejat la prova de manera conservadora, traçant el primer llarg en 33.10, setena d’una exigent sèrie en la qual ha coincidit amb l’actual recordista mundial Rikke Moller Pedersen i la campiona del món Kanako Watanabe. A l’hectòmetre continuava en les darreres places (1:10.23) però controlant a les rivals de prop i dosificant energies.

A partir de l’equador de la prova, Vall ha canviat radicalment el plantejament i s’ha “menjat” a les dues estrelles internacionals que tenia al costat (Watanabe i King) per fer-se un lloc a aquesta semifinal tan desitjada. Finalment ha tocat amb ràbia la placa groga tercera de la sèrie (onzena del total) en 2:24.55, just dos segons per sobre del seu millor registre i l’actual rècord d’Espanya de Vall.

Aquesta matinada a les 4.10 (hora de Barcelona) la nedadora entrenada per Jordi Jou s’entregarà al Centre Aquàtic de Rio de Janeiro per arribar entre les vuit primeres i assolir un somni més que ambiciós: la final olímpica. Sens dubte, Vall ens deixarà sense paraules; com sempre!

Deixa un comentari