Xess, a la semifinal

Josep Arnau / Atelier Photo

Jèssica Vall no podia començar millor els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. La nedadora del Club Natació Sant Andreu s’ha guanyat un lloc a la semifinal del 100 braça amb un extraordinari temps d’1:07.07.

Vall, imbatible com sempre, ha començat reservant energies i ha traçat el primer parcial amb un prudent 31.73. Però als darrers metres l’explosió de Vall ha tornat a sorprendre a les rivals aturant el cronòmetre en 1:07.07, millor marca de l’any i un registre que li dóna provisionalment la catorzena posició a les eliminatòries.

El coet veterà del Sant Andreu nedarà aquesta tarda la semifinal, on haurà de trencar la barrera de l’1:07 per accedir a una exigent final protagonitzada per l’alt nivell de les millors potències mundials. Vall ha confessat que “se sent més còmode en el 200 però els 100 els ha preparat a consciència per donar el màxim”. Per tant, l’objectiu serà atacar el seu propi rècord d’Espanya: 1:06.81.

A les 3.25 h de la matinada (hora de Barcelona) els seguidors de l’actual subcampiona europea podran veure-la per Teledeporte a la seva primera semifinal olímpica.

Deixa un comentari