Vall, setzena olímpica

Foto: josep Arnau / Atelier Photo
Foto: josep Arnau / Atelier Photo

Sabíem que era difícil, que era plantejar un somni idíl·lic, un objectiu complicadíssim. Jèssica Vall no ha pogut accedir a la final olímpica dels 100 braça després de traçar-lo en 1:07.55 i oferir la vessant més agressiva de la nedadora del Club Natació Sant Andreu.

Vall, que ha competit amb potències internacionals com Yuila Efimova o Kanako Watanabe, ha sortit forta, arriscant des del primer moment entregant-se al Centre Aquàtic de Rio de Janeiro. Amb un optimista primer parcial de 31.53, al coet andreuenc no li ha quedat reserves per esprintar al final.

Tanmateix Jessica Vall es planta amb la setzena posició en l’hectòmetre, una prova secundària per aquesta veterana nedadora nascuda l’any 1988. “Xess”, tal com l’anomenen els seus companys, exposava que “se sent més còmode en el 200 i és la prova que té més ganes de disputar”.

Després que aquest any es proclamés subcampiona d’Europa en el doble hectòmetre i l’any passat es pengés el bronze al mundial de Kazan, enguany planteja el repte olímpic. Els 100 braça ha estat un bon test, més que superat, per afrontar la seva prova a partir de dimecres al matí (18.45h, a Barcelona).

Deixa un comentari