Xerrades pel bon funcionament dels equips

 

25118444619_9f93f3224a_zEl proper dijous 11 de maig a les 19h s’impartirà una xerrada a la Sala Social antiga amb l’objectiu principal de tractar tots aquells aspectes, que puguin causar qualsevol conflicte entre els actors/actrius que formen part dels equips esportius.

La secció de waterpolo del CN Sant Andreu, juntament amb la UOC (Universitat Oberta de Catalunya) i la Universitat de Girona, celebrarà aquesta conferencia emmarcada en un cicle de xerrades-taller, que sota el lema: “Junts fem un gran i bon equip”, pretenen d’un costat, parlar i aconseguir els recursos pràctics en qüestions fonamentals, pel bon funcionament del Club i dels equips:
– La comunicació i la relació entre pares i entrenadors, entre pares i mares i els seus fills, entre pares i mares dels altres equips, amb els àrbitres, en l’animació a la grada, etc.
L’objectiu és que tots incorporem elements que ens ajudin a treballar plegats amb un bon ambient i amb habilitats i pautes per fer-ho. Aquestes pautes i elements no només serveixen per a la pràctica esportiva, sinó que serveixen per a tot. El que es farà a les xerrades és situar-lo i aplicar-lo al waterpolo i als equips del CN Sant Andreu. Al cap i a la fi, el Club creix, els equips creixen esportiva i com a persones, si les persones creixen.
Aquestes xerrades, emmarcades en el projecte de mediació esportiva, van dirigides a tots/es els pares i mares dels/de les nostres esportistes, així com a totes aquelles persones que vulguin assistir-hi.

Dijous a les 19h us esperem al Club Natació Sant Andreu per aprendre i seguir millorant!

A part, es realitzaran les següents conferències:

– 11/05

– 25/05

– 20/06