Waterpolo i natació, plens d’intensitat

Aquest cap de setmana estarà farcit d’esport pels equips absoluts del Club Natació Sant Andreu. Les dues seccions, la natació i el waterpolo, afronten reptes importants, la jornada del dissabte.

Waterpolo

1521617_932026953491064_5628885303399866131_n

  • Equip femení absolut: les jugadores de Javi Aznar tenen la possibilitat de rebatre la tercera plaça al C.E.Mediterrani a la classificació de la divisió d’honor. Les andreuenques juguen contra el CN Concepcion Lineal a les 16.00 a la Piscina Pere Serrat, un partit assequible que pot obrir la possibilitat de colocar-se al podi de la Lliga.
  • Equip masculí absolut:més difícil ho tindran els nois ja que s’enfrontaran al seu rival directe, el C.N. Mataró. Els dos equips es disputen la sisena plaça a la lliga i la classificació a la play Off. Serà un partit cabdal que decidirà moltes posicions. Tot i així, els de Xavi Julià afronten el partit amb ganes de seguir remuntant i no allunyar-se de la línia establerta últimament: quatre de les cinc darreres trobades han estat vençudes.

 

Natació

  • Equip absolut i júnior: La majoria de nedadors i nedadores que dirigeixen els entrenadors Jordi Jou, Anna Duran i Julian Gonzalez passaran el dissabte a les instal•lacions del Centre Esportiu Mediterrani, on es celebrarà el Trofeu Sant Jordi. La competició forma part del paquet de Circuits Catalans i dona la possibilitat de reiniciar-se després de la Setmana Santa. Els nostres “peixos” començaran a afilar els ganivets pensant ja amb la Copa Espanyola de Clubs que es celebrarà d’aquí tres setmanes a Gijón.
  • Equip infantil: Els joves andreuencs també disputaran el Trofeu Sant Jordi però ho faran durant diumenge al matí i contra esportistes de la seva categoria.
  • Equip Aleví: Els petits que formen part del col·lectiu de Carlos Peña i Judith Tarracó es tiraran a la piscina del C.N. Catalunya on celebraran la sisena lliga catalana durant la tarda del dissabte.

Deixa un comentari