L’aqualatino arriba a Sant Andreu!

IMG-20150317-WA0003Al CEM Sant Andreu – la Sagrera es va realitzar una innovadora activitat dirigida que va desembocar en un èxit rotund. Es tracta de l’aqualatino: ball dins de la piscina escapant del convencional aquagym.

Tot i haver de retardar-ho una setmana (finalment es va celebrar l’onze de març), els abonats s’ho van passar d’allò més bé. Van sonar cançons com “la Mayonesa”, “Zanza Koduro” o “La mujer del pelotero”. La classe va triomfar tant que es va omplir de gom a gom. És per això, que els organitzadors ja han sol·licitat una altra sessió d’aqualatino el més aviat possible.

D’altra banda, la instalacio també va organitzar classes de ball sexi amb motiu del dia de la dona. Tant al matí i a la tarda es van omplir però no és va ser tan destaclable l’éxit de participació en comparació amb les ganes de ballar de les integrants.

Tot i així a aquest Centre Esportiu també hi ha temps per activitats més tranquil·les: un exemple en són les classes de relaxació en parella. A part de gaudir-la, van ambientar la piscina amb espelmes i música molt relaxant.

Així doncs, el CEM Sant Andreu-la Sagrera no s’atura. Té piles per realitzar infinites activitat i una creativitat excel·lent per inventar-ne d’altres.

Deixa un comentari