VII TROFEU LLUÍS GIRALT

El passat dimarts 12 d’octubre, es va cel·lebrar el Trofeu Luís Giralt que enguany va arriabar a la setena edició. Amb aquesta competició vam mantenir viu el record d’en Lluís, un enamorat de les categories base del Waterpolo. Seguidament us indiquem la normativa del torneig i el calendari dels partits. 

NORMATIVA

El torneig el va organitzar el Club Natació Sant Andreu i es va jugar a la piscina Pere Serrat el dia 12 d’ octubre del 2021, a partir de les 15:30 hores.

Els equips participants van ser el Club Natació Rubí, el Club Natació Terrassa i el Club Natació Sant Andreu com a organitzador. Aquests tres clubs hi van participar amb quatre equips cadascun, corresponents a les categories INFANTIL MASCULÍ I FEMENÍ, i ALEVÍ MASCULÍ I FEMENÍ.

En cada una de les quatre categories es va jugar un triangular entre els equips participants, amb el format de 3 x 1, tots contra tots, en tres partits de dues parts de 12 minuts a temps corregut cada una. Cada partit es va atorgar a cada equip un número de punts en funció del resultat i seguint el següent criteri:

Victòria: 3 punts   Empat: 2 punts       Derrota: 1 punt

En aquesta edició i per evitar aglomeracions es va canviar el sistema de competició respecte a altres anys.

Després de la finalització dels 3 partits per categoria l’equip que obtingui més punts es proclamarà campió de la seva categoria. Per això hi haurà un trofeu per a cada equip. Més endavant podreu veure l’horari de partits i de l’entrega de trofeus.

L’organització es va encarregar de proporcionar àrbitres per al torneig, de manera que hi vs haver un àrbitre i un secretari/cronometrador a cada camp i en cada partit. Hi va haver un cronometrador general que va controlar el temps dels dos camps, que van jugar de forma simultània.

Per a la disputa dels partits es tindrà en compte la normativa de la Federació Catalana de Natació en cada categoria, amb les següents excepcions:

-­‐ No es podran demanar temps morts.

-­‐ Cada equip podrà alinear tants jugadors o jugadores com desitgi.

-­‐ Cada entrenador podrà utilitzar el sistema defensiu que més li convingui, així com realitzar els canvis que consideri oportuns.

-­‐ En categoria aleví es jugarà amb porteria gran.

-­‐ Com ha quedat dit, els partits tindran una durada de dues parts de 12 minuts cadascuna a temps corregut.

-­‐ Les dimensions del camp de joc serà 22x15m