5 representants del Club als primers Jocs Inclusius

El dijous dia 7 es van celebrar els primers jocs inclusius de la història. Una festa amb nedadors olímpìcs i paralímpics plena de satisfacció i bon rotllo. 

Gairebé dos-cents esportistes es van trobar a les instal·lacions del Centre d’Alt Rendiment de Madrid amb l’objectiu d’impulsar la inclusió de les persones amb discapacitat a través de l’esport. Aquesta nova competició va comptar amb nou disciplines: atletisme, bàdminton, natació, bàsquet en cadira de rodes, judo, taekwondo, tennis de taula, rugbi i triatló.

La natació espanyola ha sigut l’esport estrella en els Jocs Paralímpics d’aquest any i era una de les disciplines més esperades en aquesta primera edició de Jocs Inclusius. 5 representants del Club Natació Sant Andreu van estar convocats i van tenir l’oportunitat de nedar amb grans referents paralímpics com en Toni Ponce o Michelle Alonso entre d’altres. A més, la Jèssica Vall i el Joanllu Pons van ser els capitans de l’equip verd i l’equip blau respectivament. El Jordi Jou era l’entrenador de l’equip blanc, la Lidón era una de les integrants de l’equip negre (euqip guanyador) i l’Àfrica Zamorano, de l’equip blau.

Quina gran experiència!!