Derrota dels màsters

WhatsApp-Image-2017-10-20-at-00.21.401

CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 8

CE MEDITERRANI 8 – CN SANT  ANDREU 7

El Sant Andreu ha patit la primera derrota de la temporada a la sempre difícil piscina del Mediterrani, en un partit jugat de poder a poder i que ha caigut de la banda loca de forma ajustada.

El Mediterrani ha començat controlant el partit, portant el ritme del joc i generant un major nombre d’ocasions. El Sant Andreu ha forjat la seva resistència en la fortalesa defensiva i mirant d’aprofitar els avantatges en els atacs llargs. Així els nostres han aconseguit avançar-se, en una jugada de murri en què Ginés ha posat en joc la pilota després d’una falta agafant desprevinguda la defensa loca, i Encabo ha afusellat des de la boia el 0-1. L’empat no ha trigat en arribar després d’un xut exterior, i al final del primer quart s’ha arribat amb 1-1.

En el segon temps els locals han intensificat els seus atacs i han aconseguit generar diverses ocasions de superioritat numèrica. El Sant Andreu ha fet una defensa numantina amb dos protagonistes principals: Guiral, que s’ha fet un fart de recuperar pilotes interceptant passades llargues, i Llordella, que ha tret els braços a passejar a dreta i esquerra. L’empat s’ha mantingut durant molts minuts i els andreuencs tampoc han pogut trobar porteria tot i començar a tenir algunes oportunitats. Cap al final del parcial el Mediterrani ha fet dos gols seguits, el 2-1 des de la boia amb un bon revés, i el 3-1 en home de més. En la darrera jugada de la part Encabo ha aconseguit la primera expulsió a favor del Sant Andreu i després d’un temps mort, Pastor ha fet el 3-2 amb què s’ha arribat a la mitja part.

El partit ha canviat inesperadament en el tercer quart. El Sant Andreu ha pres una sèrie de decisions equivocades en defensa que han afavorit els locals, que han agafat el màxim avantatge. Dues faltes fora de cinc metres sobre l’exandreuenc Luky González, el millor xutador local, li han permès fer de forma consecutiva dos gols que han posat el tentejador en 5-2. Després, una falta d’entesa a la banda esquerra de la defensa ha propiciat una altra clara ocasió de llençament que el Mediterrani no ha desaprofitat per posar el 6-2. Negat de cara a porta i amb el punt de mira desviat, el Sant Andreu no ha pogut evitar arribar al final del parcial amb un desavantatge que a totes llums es veia difícilment recuperable.

Però el partit encara tenia sorpreses per oferir, en una quarta part no apta per a cardíacs i on el partit s’ha igualat de forma inesperada, decidint-se en els últims instants. Només començar Encabo ha provocat un clar penal des de la boia que Pastor ha transformat en el 6-3. Fins aquí pocs canvis. Però poc després una aturada de Llordella ha servit per llençar un contraatac per la dreta que Guiral no ha pogut culminar. Veient Pastor com arribava en segona línia li ha enviat la pilota i aquest ha marcat de peladilla el 6-4. Quedaven molts minuts i l’estat d’ànim ha canviat al bàndol andreuenc. El Mediterrani ha mirat de tornar-se a apropiar de la situació  i dirigit per l’altre exandreuenc, Sergi Pallarès, ha trobat forat per marcar el 7-4. Però l’adrenalina estava desbocada i una nova jugada interior ha servit per repetir l’acció anterior: penal provocat per Encabo i gol de Pastor: 7-5. El màxim estat de tensió ha arribat quan Encabo ha pogut culminar en gol des del segon pal una acció de Martínez des de la banda per fer el 7-6. El més difícl estava per arribar, i el Sant Andreu no ha abaixat els braços. Però el boia local ha aprofitat un rebot del pal per marcar a porta buida el 8-6. Encabo encara ha tingut l’encert de marcar el 8-7 a minut i mig del final, i el Sant Andreu ha defensat l’atac local que podia haver sentenciat. La darrera possessió dels nostres, però, ha estat jugada amb desencert i els de Sants s’han dedicat a contemporitzar fins el xiulet final. Els tres punts volen i primera derrota, malgrat la bona imatge.

L’equip reprendrà la competició després de les festes nadalenques, rebent el dia 11 de gener el Terrassa a Sant Andreu.

Alineació: Rubén Llordella, Ramon Guiral, Óscar Llano, Ginés Alonso, Juanjo García, Albert Encabo, Ander Pastor, David Peña, Marc Cruz, Sergio Martínez, Cristian Núñez, JJ Aymerich.