Campions i campiones de la Copa!!

IMG_6924Els nedadors i nedadores del Club Natació Sant Andreu s’han proclamat campions i campiones de la XXVII Copa d’Espanya de Clubs de Natació!

Les noies s’han imposat amb una diferència abismal, ja que han acabat sumant 639 punts, superant el CN Terrassa (466 punts) i el Real Canoe NC  (447 punts). Els nois, en canvi, han hagut d’entregar-se al màxim fins al final, doncs la lluita amb el Real Canoe NC ha estat present fins a la darrera prova. Finalment els andreuencs han estat líders amb 590 punts, per davant dels madrilenys (588 punts) i el CD Gredos San Diego (385 punts).

IMG_6913D’aquesta manera l’equip absolut de natació ha fet història una vegada més, demostrant que no hi ha cap somni impossible i que amb lluita, talent i perseverança es pot arribar allà on es vulgui. No obstant això, aquesta ocasió ha estat especial perquè l’escenari on s’ha celebrat l’emocionant competició ha estat la piscina  Pere Serrat, la seva “oficina” diària. Els ha motivat, a part, que la grada estigues plena de gom a gom i que tota l’afició del Club Natació Sant Andreu estigués present a cada sessió.

Així doncs, aquest equipàs tanca el primer trimestre de la temporada, una etapa on s’han aconseguit fites inoblidables: els nois i les noies s’han proclamat campions d’Espanya en piscina curta; tres representants van participar al Campionat d’Europa obtenint un or i un bronze més cinc finals; i tots junts s’han proclamat campions i campiones de la Copa d’Espanya de Clubs. Sens dubte, un èxit excepcional.

Moltes felicitats a tots i a totes!