Victòria del tennis davant del Gimnàstic

unnamedL’equip Infantil va jugar la primera ronda del Campionat de Catalunya de Dobles Mixtes, un format poc habitual que permet combinar parelles de nois i de noies. En total es juguen tres dobles masculins i dos dobles femenins. Encara que el resultat final va ser de 4 a 1 a favor del CNT Sant Cugat, durant bona part de la eliminatòria vam tenir opcions de victòria. Però finalment no va poder ser.

D’altra banda,  l’equip Absolut Masculí jugava contra el Gimnàstic de Tarragona a cara o creu  la possibilitat d’accedir a la segona fase de la competició que dona dret a lluitar per la Fase d’ascens. Recordeu que el format d’aquesta competició és al millor de 7 partits (cinc individuals i dos dobles).

Començàvem l’eliminatòria amb tres partits simultanis.  Jugaven els nostres números 1 (Roger Bentanachs) 2 (Roger Jové) i 5 (Marc Padró) i els partits van discórrer amb la lògica prevista.  Marcador de 2 a 1 al nostre favor que ens donava cert avantatge. Començaven, també alhora, els dos individuals que faltaven nº 3 (Pau Campo ) i nº 4 (Adrià Vila).  L’Adrià va ser el primer que va finalitzar el seu partit , també amb un resultat còmode i posava el 3 a 1 a l’eliminatòria quedant-nos a un sol punt de guanyar l’eliminatòria.  Finalment aquest punt va caure del costat del Gimnàstic  i per tant l’eliminatòria es decidia en els dos dobles finals. Després d’un breu descans vam iniciar els dobles amb els següents equips . La nostra parella num 1 (Albert López i Roger Bentanachs) i la parella núm 2 (Adrià Vila i Marc Padró) van iniciar els dos partits de manera dubitativa però finalment vam aconseguir el punt que necessitàvem guanyant el doble 2 per un ajustat 7-6 / 6-4.

Així doncs hem assolit de moment el mateix resultat que en les darreres edicions que hem jugat a 3a categoria i passarem a jugar la Fase d’ascens a 2a divisió nacional absoluta.

Un cop fet el sorteig aquest matí el nostre proper rival serà el RST Santander, i jugarem en camp contrari.  Molta sort però tot és posible!

 

Deixa un comentari