Edmon Lopez, subcampió de Catalunya!

Sin títuloL’Edmon Lopez va arribar a la final del Campionat de Catalunya Absolut d’Esquaix, que es va celebrar dissabte a les instal·lacions de l’Illa Diagonal. El jugador andreuenc es va imposar a tots els partits abans de l’esperada final.

El quadre principal es va iniciar el dilluns 28 de Setembre amb la disputa de la primera ronda. Els principals favorits (L’Edmon i l’Iker Pajares) no es van deixar sorprendre i el dijous es disputaven els quarts de final, amb els 8 primers caps de sèrie disputant-se un lloc a les semifinals. Pel matí victòries de l´Edmon López davant d’un espectacular Richard Williams (Lloret) per 3 a 2, i de l´Iker Pajares davant del Dani Pascual (CN Sant Andreu) per 3 a 0.

A les semifinals del divendres, amb els 4 primers caps de sèrie, victòries de l´Iker Pajares davant del Bernat Jaume i de l´Edmon López davant l´Ivan Flores, ambdós per 3 a 0, però tots ells amb jocs molt igualats. Finalment, dissabte l’Edmon Lopez no va tenir tanta sort i va ser superat per Pajares per 3 jocs a 2 en un partit molt lluitat. Tot i així, el jugador del Club Natació Sant Andreu es proclama subcampió de Catalunya absolut!

Pel que fa a les noies, no van poder arribar a la final. Sofia Mateos es va classificar a semifinals després de derrotar a la seva companya Laura Pacheco per 3 joc a 0. Però Marta Latorre es va imposar a Mateos deixant-la sense accés a la final. Noa Romero d’altra banda, va ser la millor jove, que ja comença a plantar cara als absoluts amb només 11 anys.  Tanmateix, les joves andreuenques van agafar experiència en la categoria absoluta per afrontar amb més confiança els propers partits.

Deixa un comentari