Vall, subcampiona d’Europa!

xess

Jessica Vall no deixa de sorprendre, encara que es trobi en plena preparació. La tot terreny del Club Natació Sant Andreu ha tornat a fer història aquesta tarda a les instal·lacions olímpiques de Londres, on s’està disputant el Campionat d’Europa Absolut de Natació. Vall ha arribat en segon lloc amb un extraordinari temps de 2:22.56, rebaixant el seu propi rècord nacional que va batre a Kazan durant l’agost del 2015 (2:22.76).

La catalana només ha estat superada per Rikke Moelle Pedersen (2:21.69), l’actual plusmarquista mundial en una prova que s’ha mostrat més valenta als primers metres que altres vegades, tot i que acabant amb el esprint impressionant que tant la caracteritza. Vall, ha tocat la placa a l’hectòmetre en cinquena posició (1.09.82) però els dos últims llargs l’han permès somiar amb la medalla (36.72 i 36.21) i d’aquesta manera ho ha fet realitat.

És la primera vegada que la “Xess”, com li diuen els seus companys del Club Natació Sant Andreu, puja al segon escaló del podi internacional (a l’anterior europeu, a Budapest 2014, va assolir el bronze, igual que al Mundial de Kazan 2015). A part, aquesta meritòria medalla porta el valor afegit de què la nedadora es troba en plena preparació pels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. El volum i la intensitat d’aquestes darreres setmanes han estat protagonitzats per la duresa i el cansament.

La Jessica és capaç de superar qualsevol obstacle fent realitat impossibles. Felicitats Xess!

Deixa un comentari