Fantàstica actuació dels màsters!

water-polo-ball-660x375CN SANT ADRIÀ 6 – CN SANT ANDREU 12

CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 24

El Sant Andreu ha protagonitzat aquesta nit un dels millors partits de la temporada. La visita a la piscina de Marina Besòs ha estat històrica ja que l’equip no hi havia jugat mai, i a més era un dels partits més esperats de la temporada, donada la gran quantitat de jugadors locals amb passat andreuenc: Vicenç Pascual, Albert Ferrer, Xavi Pisa, Xavi Hidalgo, Raúl Millán, Javier Villalón i Raúl Ruiz. Per tant, un derbi en tota regla. A més, en el record planava el partit d’anada, en que la victòria va ser andreuenca però molt treballada.

El partit ha començat amb un Sant Andreu molt endollat i amb un índex d’efectivitat altíssim. Núñez, el gran protagonista d’aquest tram inicial, ha fet dos gols consecutius, un amb un xut al llarg  (0-1) i un altre des de la boia (0-2). Amb l’equip llençat en atac i amb una eficàcia brutal en defensa, aviat han arribat dos gols més, de la mà de Ginés (0-3) i Ortega (0-4). Només un llançament ajustat en el darrer moment del primer parcial ha permès el Sant Adrià marcar el primer gol i acabar la part amb 1-4.

El partit feia bona pinta però es preveien dificultats per mantenir el nivell durant tot el matx, ja que l’equip local, per qualitat i intensitat, havia de trobar el desllorigador que li permetés entrar de nou en una dinàmica d’igualtat. La veritat, però, és que el segon temps encara ha accentuat la diferència entre els intents insistents dels adrianencs, que topaven un i altre cop amb els braços dels defensors i amb la qualitat de Llordella, i la rauxa dels  nostres, que han seguit trobant el gol amb facilitat. El Sant Adrià ha marcat primer de penal (2-4), però a partir d’aquí nou recital de gols dels nostres: Núñez de nou des de la boia (2-5), Guiral de contraatac driblant el porter (2-6), Díaz també de contraatac (2-7) i de nou Guiral amb un xut exterior ajustadíssim (2-8). Al final del segon quart la cosa semblava, certament, abocada a una victòria andreuenca.

A partir del tercer temps el partit ha entrat en una dinàmica de cert descontrol. Atacs molt curts, xuts precipitats, errades en les transicions i pèrdues de pilota per part dels dos equips han fet que el domini del partit no tingués un amo clar. Tot plegat podia haver estat més beneficiós pels locals, que s’han trobat sols davant de la porteria andreuenca en força ocasions, però aquest cop ha estat Guzmán qui entre pals ha demostrat que hi ha pany i forrellat amb qualsevol dels dos porters. Díaz ha fet el 2-9 després de diversos intents. El Sant Adrià ha escurçat amb el 3-9, però de seguida Guiral ha posat la pilota al curt per fer el 3-10. La part ha acabat amb dos gols adrianencs, un de penal i un altre de xut exterior, amb la qual cosa s’ha entrat al darrer parcial amb un tranquil·litzador 5-10.

En el darrer quart tots dos equips han acusat el cansament de l’alt ritme imposat durant les tres parts anteriors, i el convenciment que els punts volarien cap a Sant Andreu ha fet que baixés la intensitat. Guiral ha marcat el 5-11 després d’una excel·lent triangulació, i Ortega ha fet el 5-12 a boca de canó. Un darrer gol local ha deixat el tantejador amb un 6-12 final.

La setmana vinent el Sant Andreu rebrà el Terrassa, l’equip que ocupa la plaça immediatament superior a la taula. L’anada és recordada també per una grandíssima victòria (9-10).

 

Alineació: Rubén Llordella, Ramon Guiral, Ginés Alonso, Cristian Núñez, Sergio Martínez, Óscar Llano, Jordi Díaz, Arnau Olmos, Marc Cruz, Àlex Ortega, Marcos Guzmán i JJ Aymerich.

 

Deixa un comentari