Vall or, Zamorano i Gonzàlez argent!

Jessica Vall, abans de la prova
Jessica Vall, abans de la prova

Jessica Vall ha tornat a demostrar el seu excel·lent estat de forma en el Campionat d’Espanya Open de Primavera. En aquesta ocasió ha estat en la prova més difícil, els 50 braça. L’andreuenca s’ha penjat l’or amb uns bons 31.87. Vall ha estat veloç i amb una tècnica controlada, fet que li dóna confiança de cara a la prova reina, els 200 braça.

Vall s’ha mostrat satisfeta amb el resultat: “M’he trobat ràpida a l’aigua. Tinc molt bones sensacions i això és molt positiu. Estic contenta d’haver guanyat l’or. Era l’objectiu”. D’altra banda, la nedadora dirigida per Jordi Jou ha explicat com planteja el doble hectòmetre que disputarà demà: “Durant el matí em fixaré amb la tècnica sense relaxar-me. I a la tarda tornaré a donar el màxim de mi. M’agradaria endur-me el tercer or”.

D’altra banda, Marta Gonzalez s’ha proclamat subcampiona d’Espanya als 100 lliures amb un temps de 55.61, per darrere de Fàtima Garrado (55.21). Gonzalez és optimista pel que fa a la preparació: “Volia traçar el parcial amb aquest temps (26.77) i estic contenta perquè he batut el meu propi registre però m’ha costat una mica al final. Entrenarem per millorar el darrer tram de la prova”

Àfrica Zamorano també s’ha penjat l’argent als 200 estils amb uns bons 2:13.28. Només ha estat superada per Mireia Belmonte (2:11.88). Ja és la tercera medalla per la jove Zamorano (or als 200 esquena i bronze als 400 estils) a falta d’una prova per disputar (100 esquena).

Demà esdevindrà la darrera jornada, en la que el col·lectiu de Sant Andreu encara ens poden donar moltes sorpreses!

Deixa un comentari