Unes finals de pura emoció

Foto de Josep Atelier
Foto de Josep Atelier

La primera jornada d’eliminatòries de la 38a edició del Trofeu Internacional de Natació Ciutat de Barcelona ha estat protagonitzada per la presència de campions del món i campions mundials. Hem vist competir als millors esportistes del planeta com són Cameron Van Der Burgh, Lalzlo Cseh, Jennie Johanson, Katinka Hosszú o Sarah Sjöström; i han demostrat conservar un excel·lent estat de forma i sumarà encara més emoció a les Finals A, que se celebraran a partir de les sis de la tarda.

Una de les carreres més esperades de la primera sessió de finals són els 400 estils femenins on s’hauran de barallar les tres estrelles actuals per aconseguir l’or: Katinka Hosszú, Mireia Belmonte i Hanah Miley. D’altra banda, la piscina Pere Serrat podrà vibrar amb els 50 lliures femenins en la qual aquest matí Sarah Sjöström ha igualat el rècord del Ciutat de Barcelona (24:21), i l’han seguit de ben a prop Ranomi Kromowidjojo i les germanes Campbell.

Però sens dubte el que espera l’afició del CN Sant Andreu són els 200 braça, doncs Jessica Vall s’ha posicionat entre les millors amb un temps absolutament esperançador ( 2:26.19). Aquesta tarda lluitarà amb figures com Yuliya Efimova i Taylor McKeown.
En l’àmbit masculí ha sorprès el nedador andreuenc Jan Giralt, que s’ha classificat a la final del 200 esquena amb un bon registre (2:03.97), molt a prop de la seva millor marca, la qual perseguirà aquesta tarda en la seva primera final A del Ciutat de Barcelona.

Així doncs aquesta tarda la piscina Pere Serrat oferirà pur espectacle esportiu i tornarà a ser l’epicentre de la natació mundial, només un mes abans del Campionat del Món que se celebrarà a Budapest. La majoria de figures que cercaran una medalla a la capital hongaresa competiran avui, a casa nostra. Molta sort a tots!