Jessica Vall, bronze al Ciutat de Barcelona

UnknownLa nedadora Jessica Vall ha tornat a lluir la seva passió per la natació i a demostrar que la constància i l’esforç tenen la seva recompensa. Ha estat a la 38a edició del Trofeu Internacional de Natació Ciutat de Barcelona, a la Piscina Pere Serrat, davant de centenars de seguidors del Club Natació Sant Andreu.

Vall ha pujat al podi per recollir el bronze en 200 braça, després de realitzar la seva millor marca de l’any (2:23.34), un registre que la motiva encara més en la seva preparació encarada al Mundial de Budapest, que se celebrarà a partir del 15 de juliol. Només l’han superat Yuliya Efimova, la qual ha batut el rècord del Ciutat de Barcelona (2:19.83), i Taylor Mckeown (2.22.29).

Però Vall no ha estat l’única alegria d’aquesta emblemàtica competició, ja que s’ha batut un rècord del Circuit Mare Nostrum del tot ambiciós: Emily Seebohm l’ha rebaixat en 100 esquena, deixant un espectacular 58.99, l’única nedadora que ha pogut baixar del minut.

Una de les sorpreses més rellevants de la primera sessió ha estat Sarah Sjostrom doncs ha batut el rècord del Ciutat de Barcelona en 50 lliures fins a assolir uns impressionants 23.96. I uns minuts més tard ha tornat a etrapar aquest rècord a la prova del 100 papallona , el qual l’ha deixat en 56.27.

I el nedador del CN Sant Andreu Jan Giralt ha lluït un temps espectacular a la seva primera final del Trofeu. Els 200 esquena els ha nedat en uns rapidíssims 2:03.89, un molt bon inici en l’elit internacional.

Aquesta primera jornada no ha deixat indiferent a ningú i la piscina Pere Serrat ha tornat a convertir-se en l’epicentre de la natació internacional. Demà es podrà gaudir d’una altra dosi de natació d’alt nivell ben carregada, on sabrem qui ha estat el guanyador i la guanyadora del Trofeu.