Una primer mal quart sentencia al waterpolo masculí

IMG_0453Els jugadors de Xavier Julià van donar el màxim ahir a la piscina vallesana Carles Ibars, amb motiu del primer assalt dels quarts de final del Play Off de waterpolo. Tot i així el CN Sabadell els va superar amb un contundent 15-10, a pesar de ser un partit carregat d’intensitat i emoció.

Els primers deu minuts van ser caòtics pel col·lectiu andreuenc ja que els van encaixar set gols mentre que ells no encertaven cap intent. Tot i així, a pocs minuts per arribar el descans es van posar les piles, van entregar-se a cada jugada, van endurir la defensa i van aprofitar-se d’un Sabadell més relaxat. D’aquesta manera van tancar el tercer quart en un ajustat 10-9, que deixava la situació en una absoluta incertesa.

Però el cansament dels visitants i la duresa dels vallesans al darrer tram del partit van sentenciar a un Sant Andreu lluitador i que s’havia vist capaç. Tanmateix, divendres tenen una altra oportunitat. A les 20.45h el Fabra viurà la tornada del Play Off, on es tornaran a trobar els mateixos equips. En el cas de que guanyés el local, s’hauria de desempatar diumenge.