Bon matx dels màsters a Sabadell

LEN European Water Polo Championships 2016CN SANT ANDREU 13 – CN SABADELL 11

CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 22

Tercera victòria consecutiva del màster del Sant Andreu, aquest cop contra el Sabadell. Els nostres han posat la directa només començar amb tres gols consecutius. Els vallesans han reaccionat amb dos gols però el primer quart ha acabat amb 4-2.

La segona part ha trencat el partit. El Sant Andreu ha petjat l’accelerador i ha marxat en el marcador. Amb dos gols inicials s’ha passat al 6-2, i un gol puntual del Sabadell ha significat el 6-3. A partir d’aquí carretera oberta fins el 9-3 amb què s’ha arribat al descans.

El tercer temps ha tingut més alternances però la sensació general és que el partit ja estava decidit. Els vallesans han marcat primer però després l’encert ha quedat repartit entre ambdues porteries per arribar al final de la part amb 12-7.

El darrer quart ha servit per maquillar una mica el resultat. El Sant Andreu ha abaixat el pistó i el Sabadell ha vist porteria amb més facilitat. Tot i el 13-11 final, el partit no ha perillat en cap moment.

La setmana vinent l’equip tindrà descans i reprendrà la competició el dia 19 visitant la piscina del Sant Adrià.

Alineació: Marcos Guzmán, Ramon Guiral, Óscar Llano, Ginés Alonso, Sergio Martínez, Jordi Díaz, Cristian Núñez, Àlex Ortega, Òscar Ballesteros, Guillem Bonamusa, Marc Cruz, Arnau Olmos, David Peña, Emma Campos, JJ Aymerich.