Una cursa inoblidable!

Cursa_Sant_Andreu-295Ahir a les nou en punt del matí Àngel Bernet, president del Club Natació Sant Andreu, donava el tret de sortida a la 37a edició de la Cursa de Sant Andreu. Els més de 700 corredors van afrontar una carrera de cinc quilòmetres pels carrers més emblemàtics del barri. La cursa, organitzada pel CNSA, va ser un èxit rotund d’organització i d’aforament.

Es va imposar als 5km Gervasio Bogio, qui va creuar la meta amb un temps de 15 minuts i 28 segons. Florence Bartolette, la primera noia, ho va fer amb un registre de 19 minuts i 31 segons. Tot seguit van anar arribant la resta d’esportistes.

A tres quarts de deu s’entregaven els premis als tres primers classificats de les categories sub 21, sèniors, màsters i veterans, tant masculins com femenins. La junta directiva del C.N. Sant Andreu, la regidora de l’Ajuntament del barri Laia Ortiz, la presidenta del districte Montse Benedí, la nedadora Jèssica Vall i l’entrenador  Jordi Jou van ser els encarregats de lliurar les copes als campions. Tot seguit es van sortejar entrades al SAT, una macrobufanda de la botiga de moda La Mundeta i dos parells de bambes de la botiga Ashi.

Cursa_Sant_Andreu-249
Florence Bartolette rebent la copa amb Àngel Bernet

A un quart d’onze el protagonisme se’l van endur els nens, que corrien la cursa corresponent amb l’edat de cadascú. 135m, 500, o 1km eren les distàncies que circulaven, totes elles dins de la Rambla Fabra i Puig. Al acabar, els nens van rebre medalles i van menjar fruita.

Va ser una jornada festiva i familiar. La majoria de corredors i corredores venien amb fills, nebots, nets que van gaudir dels circuits infantils. Els adults van poder fer esport (alguns competint i altres, simplement, disfrutant).

 

 

Jessica Vall i Jordi Jou entregant els premis
Jessica Vall i Jordi Jou entregant els premis

Agraïments

Agraïm a totes les empreses que van col·laborar amb nosaltres per fer realitat una altra edició de la cursa de Sant Andreu. El suport incondicional de La Maquinista i de Isostar any rere any, ens permet millorar i progressar. El SAT ens va permetre sortejar entrades. Gràcies a les noies de La Mundeta, un projecte molt interessant de Gemma Perez i Patricia Ovalle que heu de conèixer. D’altra banda, la botiga esportiva Ashi, ha tornat a col·laborar amb el regal de dos parells de bambes. Gràcies pel suport d’aquesta botiga tant generosa. L’escola Vitae ens va ajudar aportant voluntaris que van estar presents durant el mateix dia i jornades anteriors. El nostre agraïment també a Banc Sabadell, FilaFil, McDonalds, Turbo, Etixx, Meridiana Rent a Car, ChampionChip, Instituts odontològics,   Espai Gràfic, iber Òptic, Pizzeria Diego, Petite Cerise, Autocares Lòpez,  Catalunya Caixa i Condis. Cursa_Sant_Andreu-32

Tanmateix, els voluntaris van ser imprescindibles. Gràcies a ells l’organització va ser impecable. La feina feta de forma altruista que demostren cada any és excepcional.

Gràcies també a vosaltres per córrer, per animar i, en general, per venir i formar part de la 37a edició de la cursa de Sant Andreu!

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari