Espanya apallissa a Rússia a Sant Andreu

WP_RUS_ESP-200La piscina Pere Serrat va tornar a ser l’epicentre del waterpolo mundial en un dels partits més interessants de la temporada. La selecció espanyola femenina va superar a Rússia amb un aclaparador 16-8. Amb aquest resultat les noies de Miki Oca acabaven primeres al  grup B de la World League.

El partit va transcórrer amb total intensitat i les locals van demostrar una superioritat increïble en cada moment. La portera Laura Ester desfeia les il·lusions de les russes cada vegada que intentaven marcar gols. Anni Espar va metrallar la porteria de les visitants, juntament amb Jennifer Pareja, Judith Forca i Roser Tarragó. Tot i així, l’equip rus intentava retallar distàncies però Espanya no els va permetre fer realitat l’objectiu.

WP_RUS_ESP-100La piscina Pere Serrat estava plena de gom a gom. Socis, abonats, esportistes , familiars, amics, aficionats es van acostar a les instal·lacions del Club Natació Sant Andreu per veure waterpolo d’alt nivell. Unes 500 persones van omplir les grades andreuenques. D’altra banda, la difusió va que comportar el matx va ser massiva. El País, As, TV3, Catalunya Ràdio, i un llarguíssim etcetera van ser els mitjans que van donar cobertura a l’encontre waterpolístic.

El Club Natació Sant Andreu va demostrar per enèsima vegada que està a l’alçada d’organitzar esdeveniments d’aquesta dimensió. Com sempre, va ser un èxit en tots els aspectes. Després d’acollir dos esdeveniments a nivell mundial, es prepara per celebrar la Champions League durant la primera setmana de febrer a la mateixa piscina.

WP_RUS_ESP-174

Deixa un comentari