Una cloenda molt especial del tennis

DSC_1124 Han estat molts esdeveniments els que ha celebrat el tennis durant els darrers dies. Tots ells han estat organitzats amb la finalitat de tancar una temporada plena d’èxits. La secció de tennis posa punt i final a la temporada després de molts partits, molts entrenaments, molts triomfs i alguna que altra derrota.

 

 

 

Un entranyable sopar

Equip infantil femeníEl passat tres de juliol es va celebrar la cloenda oficial de la secció de tennis. Tots els  esportistes, tècnics i directius es van reunir en una trobada rodejada de bon ambient, de riures i de reconeixements. Van ser premiats els tennistes a nivell individual, els dobles i els juvenils. Però les protagonistes van ser les components de l’equip infantil femení. El subcampionat de Catalunya de la seva categoria es mereixia una especial menció.

Podreu trobar les fotos del sopar clicant aquí 

 

 

 

DSC_0830Roger Jové, campió social

Roger Jové es va proclamar campió de la competició social que se celebra al Club Natació Sant Andreu. L’esdeveniment va succeir el 4 de juliol, quan Jové i Adrià Vila s’enfrontaven amb la intenció d’obtenir el títol social.

El primer set, Roger Jové va destacar amb una superioritat envejable. Amb un resultat de 6-0 semblava que el rival estigués condemnat. Adrià Vila va recuperar forces al segon set intentant allargar el partit però l’intent va ser fallit. Finalment el resultat va ser de 7-5, a favor de Jové, que es va endur el triomf.

Podreu trobar les fotos de la final  clicant aquí

 

DSC_0872Tot, a les 12 hores de tennis

Aquell mateix cap de setmana tots els tennistes van realitzar les dotze hores de tennis, una tradició de cada any al Fabra. Van participar des dels més petits fins els més grans. I, com sempre, va ser una jornada en la que es respirava un ambient de sana esportivitat i ganes de gaudir del tennis.

Podreu trobar les fotos de les 12 hores de tennis clicant aquí 

 

Una realitat reflectida en vídeos

A continuació s’enllacen vídeos que s’han realitzat durant la darrera part de la temporada:

Resum de les colònies: https://www.youtube.com/watch?v=Ylsk5Xy-ufs&feature=youtu.be

Resum de la temporada:  https://youtu.be/txH37Mhsrqc

Infantil femení:

 

 

 

Deixa un comentari