El zumba, una carta plena de beneficis

adelgaza-bailando-zumbaJa és una evident realitat l’èxit de la Zumba. Ha estat una eminència a tots els centres esportius i el Club Natació Sant Andreu te l’honor de tenir tres professores de Zumba formades a l’escola oficial d’aquest ball. Es percep a l’hora d’ensenyar, moure’s i, en general, de proporcionar diversió a les classes.

Més enllà de la satisfacció posterior de realitzar aquesta dansa, el Zumba comporta un seguit de beneficis pel nostre cos i la nostra ment.

Pèrdua de pes: es cremen unes 300 calories per classe (depenent de la duració i de la intensitat). Per tant, a través de la millora de la condició física i dels tons físics es perd pes a ritmes accelerats en comparació amb altres activitats dirigides.

Musculació: Com que és un conjunt d’exercicis continuos i ràpids, s’aconsegueixen muscular les cames i els glutis. Molts balls de zumba comporten esquats i flexions de cames, entre d’altres. És cansat per la part inferior del cos, fet que comporta a definir els músculs.

Augmenta la felicitat: regularment, els exercicis estimulaen el bon humor ja que es combinen ritmes divertits amb moviments fàcils que exigeixen coordinació. A part, alliberem endorfines, que són les hormones claus a l’hora de potenciar la felicitat, reduir l’estrés i augmentar la nostra autoestima.

Aprenentatge a ballar: Al ser rutines relativament fàcils, s’aprenen de seguida i proporcionen confiança per moure’s amb més ritme. Per tant, la coordinació augmenta i els seus protagonistes es deixen portar per la música.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari