Un CNSA valent cau en els darrers atacs inesperats del Kirishi

2017-01-13 21.54.34-2Les jugadores del Club Natació Sant Andreu han debutat a la segona ronda de l’Eurolliga de waterpolo femení demostrant una actitud de valentia juntament amb un talent sorprenentment emocionant. Les de Javi Aznar, però, no han pogut superar al rus Kinef Kirishi, qui s’ha imposat en un 10-16.
Les andreuenques han iniciat un partit rodó, amb molta motivació i un gairebé 100% de jugades encertades. Tancant el primer quart amb 5-2, semblava que el partit estigués molt encaminat a favor de les barcelonines. El segon quart ha seguit amb la mateixa tònica, en el que les d’Aznar seguien sorprenent les russes. L’encontre ha arribat al descans amb un impressionant 7-3 que deixava entreveure un optimista final.

Però a la tercera part el partit s’ha capgirat absolutament i les russes del Kinef Kirishi han endurit la seva tàctica ofensiva fins a arribar al 7-9. El desgast i la joventut de les nostres han passat factura en aquest darrer període, ja que no han pogut remuntar i han deixat el marcador en un resultat definitiu de 10-16

Tanmateix, demà a les 18.45 disputaran el partit clau d’aquest grup B de l’Eurolliga. La piscina El Sorrall de Mataró vibrarà en l’espectacle causat pel Club Natació Sant Andreu i el Centre Natació Mataró.

Per tant, seguidors, socis, abonats, familiars i gent de Sant Andreu us esperem per donar suport i ànims a les nostres, que ben segur demostraran la seva millor versió en aquest ambiciós segon encontre de l’Eurolliga. Amunt Sant Andreu!

Deixa un comentari