Una gran lluita del CNSA davant del Mataró

2017-01-14 18.53.05Les jugadores del Club Natació Sant Andreu han afrontat el segon partit de la segona ronda de l’Eurolliga contra el CN Mataró. Ha estat un encontre realment impressionant, i d’un altíssim nivell. Tots dos col·lectius han donat el màxim per demostrar la seva millor versió. Però ha estat les del maresme qui s’han endut la victòria després d’haver estat més encertades en les jugades d’atac i recolzades pel públic de la piscina mataronina El Sorrall. Amb un reslutat de 9-10 els dos equips catalans han tancat el marcador.

Les jugadores de Javi Aznar, sens dubte, han fet un pas endavant en aquests dos partits de l’Eurolliga doncs han demostrat un joc de “tu a tu” amb dos col·lectius de l’elit mundial. La joventut de les andreuenques promet. Demà, però, tenen una altra oportunitat per demostrar el seu potencial. A les 11 del matí disputaran el darrer partit del quadre B de la segona ronda de l’Eurolliga davant de l’italià Bogliasco.

Demà serà l’últim esforç de la ronda i es veurà realment com desemboca aquest campionat carregat d’intenses emocions. Les de Javi Aznar tenen ganes de seguir demostrant del que són capaces. Demà a per totes!

Deixa un comentari