Tret de sortida a la XX edició del Circuit Català de Trofeus de Natació

Foto: FCN
Foto: FCN

Aquest migdia la Federació Catalana de Natació, la Diputació de Barcelona i tots els clubs catalans han inaugurat el Circuit Català de Trofeus de natació a la temporada 2017/2018. L’acte s’ha celebrat al Palau Güell i ha estat presidit per l’Enric Bertan, president de la FCN, Maite Fandos, diputada d’Esports a la Diputació de Barcelona i Àlex Almeda, president del CE Mediterrani.
Tots ells han felicitat a tots els protagonistes de la natació catalana i han animat als clubs catalans a seguir lluitant en aquesta línia. D’altra banda, s’ha premiat als guanyadors de l’edició passada: la Lidon Muñoz ha estat la campiona i l’Àfrica Zamorano la subcampiona. Finalment s’ha realitzat el lliurament de la Copa Catalunya, en el qual el Club Natació Sant Andreu es va proclamar campió i el president Àngel Bernet ha recollit el guardó.

La primera etapa del Circuit Català aterra aquesta setmana. Es disputarà el Trofeu Alejandro Lopez dissabte al CEM Sant Andreu – La Sagrera. Us hi esperem a tots i a totes!

FOTO: FCN
FOTO: FCN