Tot a punt pel Trofeu Alejandro Lopez

cursaDissabte tindrà lloc el primer Trofeu Circuit Català de Natació, un paquet de competicions organitzades per la Federació Catalana de Natació, la Diputació de Barcelona i el set Clubs catalans; el primer el Club Natació Sant Andreu, que és seu en cada ocasió. L’estrena se celebrarà en el CEM Sant Andreu – La Sagrera amb motiu del Trofeu Alejandro Lopez.

L’esdeveniment durarà tot el dia dividit en dues sessions, començant la competició a les 9.30h i a les 16.30h. El format del circuit serà el convencional: al matí es duran a terme les eliminatòries i a la tarda les finals, excepte les proves de contrarellotge:  els 400 lliures, 1500 lliures i 400 estils.

El Trofeu Alejandro Lopez és el primer test seriós de la temporada per a la majoria de nedadors i nedadores d’arreu de Catalunya i d’Espanya. Acudirà tot el primer equip del Club Natació Sant Andreu dirigit per Jordi Jou amb grans figures com Lidon Muñoz, Àfrica Zamorano o Jessica Vall.

Serà una gran oportunitat per veure com els esportistes han treballat durant la pretemporada. La setmana següent disputaran un altre Circuit Català, en aquesta ocasió a Manresa, i en tres setmanes disputaran el Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern en el CN Barcelona. És a dir, la competició andreuenca es convertirà en el debut d’una temporada plena de reptes esportius.

Us esperem a tots dissabte al CEM Sant Andreu – La Sagrera!

Per més informació fes click aquí