Tret de sortida dels Play-Offs

_V8I1456La temporada de waterpolo està a punt d’acabar, però abans s’haurà de disputar els Play – offs, tant en categoria masculina com en femenina ja que tots dos equips s’han classificat entre els millors de la divisió d’honor espanyola.

L’esquadra masculina serà qui estrenarà el torneig que definirà el campió de lliga, i el seu primer rival, durant els quarts de final, serà el CN Terrassa. Dimarts a les 20:45 viurem el partit d’anada la localitat egarenca i el de tornada dijous a la mateixa hora a la Piscina Pere Serrat. En el cas de que es visqués una victòria i una derrota, els dos equips haurien de desempatar dissabte a les 18:00 al CN Terrassa.

L’equip femení, en canvi, disputarà directament les semifinals; i el seu rival serà el CN Mataró. El primer partit esdevindrà dimecres (18.30h) a la capital del Maresme i l’encontre de tornada se celebrarà a la piscina Pere Serrat dissabte (18.00h). En cas d’empat, el partit definitiu seria dilluns 8 de maig a les 18:30h.
L’emoció està servida pels seguidors del waterpolo andreuenc. La temporada és a les mans d’aquests extraordinaris jugadors i els dos equips tenen ganes de demostrar el seu potencial. A tope!