Els màsters pateixen una derrota a Terrassa

LirolaCusso_CNSA_050 copyCAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 21

CN TERRASSA 11 – CN SANT ANDREU 1

El Sant Andreu ha patit aquesta nit la pitjor derrota de la temporada en la seva visita a Terrassa. Les múltiples baixes de l’equip, de jugadors determinants, ha passat factura i l’equip no ha pogut fer més que donar la cara i mirar de fer el millor paper possible.

El partit no ha començat malament. La bona estructura defensiva, amb una zona ben ordenada, i les intervencions de Guzmán, han permès l’equip mantenir-se amb el partit empatat. Fins i tot hi ha hagut ocasió d’avançar-se en el marcador, però els recursos atacants d’avui eren limitats. El Terrassa ha aconseguit el primer gol en el darrer moment del parcial i la primera part ha acabat amb 1-0.

La segona part ha començat amb dos gols matiners dels locals que han fet el primer forat i s’han posat 3-0. El Sant Andreu no li ha perdut la cara al partit i ho ha seguit intentant, però sense massa convicció ni encert. Un  nou gol local ha fet que s’arribés al descans amb 4-0.

I aquí s’han acabat les forces i els recursos defensius. El Terrassa ha posat la directa i ha sentenciat el partit amb quatre gols més (8-0). Afortunadament, en el darrer parcial Martínez ha pogut marcar el gol de l’honor en una gran acció d’Olmos, que ha arrossegat la defensa vallesana perquè l’esquerrà del Sant Andreu trobés porteria sense oposició. Sense res més a destacar, el partit ha acabat 11-1 i tothom cap a casa.

Dijous vinent no sembla la millor data per recuperar-se, ja que l’equip rep la visita del líder Mataró.

Alineació: Marcos Guzmán, Arnau Olmos, Óscar Llano, Ginés Alonso, Sergio Martínez, Cristian Núñez, Marc Cruz, Emma Campos, Iñaki Corbalán, Carlos Gadea, JJ Aymerich.