Tret de sortida dels circuits de natació

IMG_20151105_123344Avui s’ha presentat la dissetena edició del Circuit Català de Trofeus de Natació, un conjunt de set competicions que organitza la Federació Catana de Natació, la Disputació de Barcelona i els clubs els quals són seus a cada esdeveniment. L’acte ha tingut lloc al vestíbul de Can Serra i hi han assistit tots els presidents dels Clubs organitzadors així com responsables de la secció de natació dels mateixos. També han acudit nedadors i entrenadors.

IMG_20151105_121954_1Enric Bertran, president de la FCN, s’ha mostrat il·lusionat per la temporada que estrenem enguany: “Les competicions que organitzem, al cap i a la fi, són preparatòries pel gran objectiu dels nedadors catalans: els Jocs Olímpics. I aquest fet és entusiasmant”. Ha recalcat també que l’entitat que enceta aquest paquet de circuits és el Club Natació Sant Andreu: “A la primera competició hi ha més de 400 nedadors inscrits i és un fet molt important”.

Després dels parlaments s’han fet entrega dels premiats de l’edició anterior. Arnau Rovira ha estat el segon classificat en categoria masculina i Karen Torrez tercera en categoria femenina.

Deixa un comentari