Estrena brillant dels màsters


1622702_685073208180566_942235289_nCAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER DE WATERPOLO

CN L’HOSPITALET 7 – CN SANT ANDREU 11

Brillant inici del campionat màster per part del Sant Andreu. L’equip s’ha presentat a la sempre difícil piscina de l’Hospitalet amb les novetats de l’exjugador del primer equip Àlex Ortega i el retorn d’Emma Campos després de la seva maternitat, agafant el relleu d’Albert Ferrer, Oscar Molina i David Franco, que enguany ja no formaran part de l’equip.

La primera jornada plantejava un repte important a l’equip, ja que l’Hospi sol ser un rival rocós, i encara més a casa seva. El partit no ha decebut i ha estat un bon espectacle waterpolístic per part dels dos equips, si bé el Sant Andreu ha tingut la iniciativa en tot moment, tant en el joc com en el marcador.

Els primers minuts de partit han estat de tanteig, però en el moment de fer el primer gol la primera escletxa ha estat demolidora. Díaz ha marcat des de la boia (0-1), ell mateix ha fet el 0-2 en un bon llançament, i de nou des de la boia, Ortega ha fet el 0-3. La cosa pintava bé i la solidesa defensiva completava les bones sensacions, si bé els locals han estavellat fins a tres pilotes als pals. Malgrat això, en els darrers minuts del parcial l’Hospi ha fet dos gols consecutius i inesperats que han rebaixat l’eufòria i s’ha arribat al final del primer temps amb un ajustat 2-3.

El Sant Andreu ha decidit mantenir la tònica del joc i ha tornat a prendre la iniciativa en el segon temps. Només començar una superioritat numèrica ha estat aprofitada per Ginés per marcar el 2-4 en un bon xut al curt. Una acció individual espectacular de Cruz li ha permès fer el 2-5 amb un revés que s’ha colat per sota de l’aixella del  porter, i tot seguit, una pèrdua innocent dels locals han permès que Díaz sortís al contraatac i fes el 2-6, amb la qual cosa el partit s’ha tornat a trencar. Curiosament, una nova reacció local idèntica a la del primer temps s’ha transformat en dos gols seguits que, de nou inesperadament, han deixat el marcador amb 4-6, malgrat la clara superioritat dels nostres en el joc i l’eficàcia de Llordella a la porteria amb una defensa molt seriosa. Semblava que els dos gols d’avantatge no acabaven de reflectir el què es veia a l’aigua, però en tot cas la iniciativa seguia essent andreuenca.

El tercer temps ha estat, aquest cop sí, definitiu. El Sant Andreu ha  posat pany i forrellat i ha aconseguit que els riberencs no fessin cap gol. Amb aquest panorama, només calia veure porteria i crear una distància suficient en el marcador per viure tranquils en el darrer parcial. Els nostres no han fallat i amb un parcial de 0-3 han sentenciat el partit. Primer Ortega ha fet el 4-7 amb un xut potentíssim i amb poc angle que el porter local ha tocat però no ha pogut aturar. Un contraatac de Díaz després d’una nova aturada de Llordella ha servit per fer el 4-8, un xut creuat de Llano ha deixat el marcador en 4-9 al final de la tercera part.

El darrer temps ha estat el que ha tingut més alternances en el tantejador, però l’Hospi no ha pogut inquietar excessivament la porteria que ha defensat Guzmán en aquest període. El 5-9 inicial ha estat contrarrestat amb un nou gol de Díaz (5-10) que ha lluït el seu extraordinari estat de forma amb la bonica quantitat de cinc gols en total. Poc després Encabo ha fet el 5-11, i només dues accions aïllades dels locals cap al final del matx, una d’elles força afortunada pels rebots, han permès que el marcador final acabés en un 7-11 més que satisfactori i que permet l’equip començar la lliga a la zona alta.

La setmana vinent hi haurà el primer duel a casa, rebent la visita del Martorell.

Alineació: Rubén Llordella, Ramon Guiral, Oscar Llano, Ginés Alonso, Jordi Díaz, Marc Cruz, Albert Encabo, Guillem Bonamusa, Emma Campos, David Peña, Alex Ortega, Arnau Olmos, Leo Senosiain, Marcos Guzmán, JJ Aymerich.

 

Deixa un comentari