Tres campions superant-se al nacional

 

Aitana Roldan
Aitana Roldan

La primera jornada de finals al campionat d’Espanya Aleví ha estat protagonitzat per la presencia de tres nedadors del Club Natació Sant Andreu: l’Aitana Roldan als 100 lliures i el Victor Burgos i la Marina Guardia als 200 braça. Els tres andreuencs han sorprès amb unes actuacions brillants.

A l’Aitana Roldan li va tocar estrenar la jornada. I ho va fer de la millor manera: es va proclamar subcampiona d’Espanya. Va aturar el cronòmetre amb uns bons 1.01’’45. Roldan ja ha realitzat aquest registre altres vegades, fet que dona seguretat per rebaixar-lo durant la temporada següent.

Uns minuts més tard, va tocar que la categoria masculina s’estrenés a Corunya. Victor Burgos va estar entre els millors bracistes del país fins arribar en tercera posició al 200. Amb un temps de 2’40’’37, el nedador nascut al 2002, es va penjar el bronze ple de satisfacció.

Marina Guardia es tirava just després del Victor i, gràcies al seu talent, també va lluitar durant tota la prova

Victor Burgos
Victor Burgos

al costat de les millors figures. Tanmateix, la arribada va ser clau en aquesta prova ja que quatre nedadores van arribar al mateix segon. Guardia no va tenir gaire sort en aquesta ocasió i va arribar en cinquena posició amb 2’56’’30, un temps que evidencia la seva progressió constant i les ganes de seguir millorant.

A la jornada de dissabte s’espera més emoció i més sorpreses. De moment la bona línia ja està encaminada. Aquests alevins son imparables!

Marina Guardia
Marina Guardia

 

 

Deixa un comentari