100% de records personals dels alevins

Aitana Roldan i Victor Burgos
Aitana Roldan i Victor Burgos

Les actuacions dels nedadors de l’equip aleví al Campionat d’Espanya de la seva categoria han estat protagonitzades per les millors marques personals. Tots i cadascú d’ells han pogut lluir unes extraordinàries proves que els han situat en el millor moment de la temporada i de la seva carrera esportiva.

El campionat, celebrat a La Corunya, ha tingut una durada de quatre dies dels quals els joves nedadors han pogut disputar la majoria de finals. També ha estat una realitat destacable les dues medalles, tant el bronze del Victor Burgos als 200 barça com la plata d’Aitana Roldan als 100 lliures.

L’equip dirigit per Carlos Peña i Judit Tarracó ha quedat més consolidat i més unit després d’aquesta fita nacional. Tots ells han observat el nivell del país, han aprés del seu entorn i han lluitat per assolir els seus propis objectius. Sense dubte, aquest col·lectiu de promeses ho ha aconseguit.

Amb aquest viatge, tanquen una temporada plena d’intensitat i de triomfs per descansar durant l’estiu i tornar amb més ganes, més energia i més maduresa al setembre.

Deixa un comentari