Tothom suma

Tots els treballadors del Club Natació Sant Andreu es van submergir en la feina que comporta el Gran Premi però no hagués estat possible dur a terme la competició sense l’entrega incondicional dels voluntaris. Ells van oferir la seva col·laboració en tot moment i van treballar dur perquè el Trofeu fos un èxit rotund.

Els patrocinadors van ser un altre pilar fonamental. L’Ajuntament de Barcelona, com sempre, dona suport a la competició. El Centre Comercial La Maquinista és un dels patrocinadors més importants, igual que Isostar, que va regalar barretes i beguda isotònica als nedadors. X-Metrics va ser present a les tres etapes del Mare Nostrum mostrant la innovació tecnològica que representa. Home Gallery, d’altra banda, ens va deixar el material per retransmetre a la televisió correctament les finals. Hotels Catalonia va acollir a la majoria de nedadors. I Turbo, la novetat, va instal·lar una carpa a l’entrada.

Gràcies a la coordinació entre patrocinadors, treballadors i voluntaris l’organització i el funcionament del Gran Premi va anar rodat.

_DSC0037x

Deixa un comentari