Bosch neda 25km entre aigües italianes

IMG-20150615-WA0001
Jordi Bosch després dels 25km

El nedador de llarga distància del Club Natació Sant Andreu, Jordi Bosch, va disputar una de les competicions més dures que existeixen al món de l’esport: els 25 quilòmetres. Ho va aconseguir, ja per segona vegada, al Campionati Italiani di Nuoto in Acque Libere a Castel Gandolfo. El nedador de l’any 1994 va arribar en desena posició després de trigar  5hores i 10 minuts.

La carrera va esdevenir complicada, tant per les condicions atmosfèriques (al més de juny la temperatura de l’aigua encara no està suficientment calenta) com pel tarannà de la competició. Al quilòmetre 10, el grup de nedadors que anaven junts es va trencar. Bosch, nascut l’any 1994, va gastar molta energia per enxampar al col·lectiu que tenia davant. Finalment, al quilòmetre 13, ho va aconseguir però es va veure afectat pel cansament.

L’heroi de les aigües obertes va arribar en desena posició, el que significa haver realitzat una actuació excel·lent. Tot i així, no disposa de gaire temps per descansar. Dissabte haurà de conquerir un altre fita: els deu quilometres a Banyoles amb motiu del Campionat d’Espanya Absolut de llarga distància. Ho farà de la mà de la seva companya Nuria Ciuró. El dia següent, diumenge, disputaran els cinc quilometres a la mateixa competició amb altres nedadors del Club.

 

Deixa un comentari