Tercers de Catalunya!

IMG_20150601_012518El  dissabte 30 i diumenge 31 de maig, 13 nedadors i 11 nedadores de la secció Màster del Club Natació Sant Andreu van participar al XXXI Campionat de Catalunya “Open” Màster de Natació 2015 a la Piscina Pere Serrat, a Barcelona. Amb un ambient extraordinari, l’ equip va aconseguir la tercera posició en el palmarès general de clubs amb un total de 42 medalles (21 ors,15 argents i 6 bronzes).

La competició va comptar amb un total de 523 participants de 60 clubs de Catalunya,  Espanya, Itàlia, França, Holanda i Dinamarca.  Totes i tots els nedadors, així com les amigues i amics que es van acostar per animar, van poder gaudir de la millor natació en una piscina de 50 metres descoberta, en un ambient formidable.

IMG_7155-3Els resultats, tant individuals com dels relleus, van ser molt ambiciosos, però s’ha de destacar la 1ª posició segons la taula FINA de Mariona Tolrà a la categoria +20, y de la 1ª posició de Jordi Martinez-Quintanilla a la categoria +30. Als relleus el 4×50 estils masculí (cat.+200) que va quedar a només dos segons del rècord de Catalunya; o un original relleu de 4×100 lliures mixtes “de lo mes familiar” composat per nedadors amb molta experiència y noves incorporacions!! Van rebaixar cinc segons el rècord (de 4’06 a 4’01). Així com els relleus de la categoria pre-màsters amb tota “cantera” (entrenadora inclosa)!! Però el més destacable és l’ambient de grup, d’equip, de companyonia  que ha estat present en tot moment. Sense oblidar la gran ajuda del nostre nou secretari!!

Pels antics i antigues, pels nous i noves, pels experts i expertes, pels que aprenen, pels que ensenyen, pels que animen, pels que riuen, pels que encara tremolen, pels que s’estrenen, pels que retornen, pels que no han pogut estar per qualsevol raó, però sobretot pels que no perden el somriure quan surten de l’aigua!!!

Enhorabona a totes i tots

Itxasne Sagarzazu

 

 

Deixa un comentari