Katinka Hosszú: “M’hagués agradat competir contra Belmonte”

Hosszu-Katinka_duol_huLa gran figura de la natació internacional, Katinka Hosszú, ha estat brillant aquesta tarda a les instal·lacions del Club Natació Sant Andreu. S’ha obert a la premsa durant aquesta tarda però ja tenia la mirada fixada en el Gran Premi Internacional Ciutat de Barcelona. La millor nedadora del 2014 està disposada a superar-se una vegada més a la Piscina Pere Serrat.

La campiona mundial dels 200 i 400 estils ha confessat que “a Barcelona sempre li surten bé les proves i, per això, afronta el campionat amb molt bona actitud”.

També ha parlat de la seva rival directe, la badalonina Mireia Belmonte: “ Estic trista pel fet de que no sigui aquí. M’agrada competir contra les millors. Espero que arribi amb en gran forma a Kazan ja que a les dues ens agrada enfrontar-nos a les piscines i lluitar per títols a tots els campionats”. Mireia Belmonte no podrà competir a cap de les tres etapes del Circuit Mare Nostrum (format per Canet de Rosselló, Barcelona i Mònaco) a causa d’una lesió a l’espatlla.

L’hongaresa Hosszú ha mencionat també les seves ambicions. Ha exposat que la seva intenció és arribar als Jocs Olimpics del 2020. La nedadora de 26 anys en tindria 31 però segons ha expressat no creu que sigui un obstacle: “potser molts es pensen que sóc gran però jo em sento jove. No crec que ens haguem de posar límits a l’esport en qüestió d’edat”.

Demà veurem a Hosszú i a 500 nedadors més tirar-se a l’aigua del Club Natació Sant Andreu. A les 8.30 iniciaran les eliminatòries, a les 16.00 les finals B i a les 18.00 les finals A.

 

 

Deixa un comentari