Tancament parcial

Malgrat tots els esforços per mantenir obertes les nostres instal·lacions, la resolució publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ordena el tancament dels gimnasos, poliesportius i complexos esportius. Malauradament, aquesta normativa afecta a tots els espais tancats del Club Natació Sant Andreu a partir de demà: la sala de fitness, el tennis taula i l’esquaix. Totes les reserves que teníeu per aquests espais queden anul·lades automàticament.

La resta de serveis que es desenvolupen a l’aire lliure seguiran funcionant amb normalitat. En el cas de les activitats dirigides, les traslladarem a la pista poliesportiva per tal de minimitzar les afectacions.

Hem sol·licitat la reobertura total acreditant que al Club Natació Sant Andreu complim tots els protocols i mesures de seguretat davant un possible rebrot de la Covid-19. Estem a l’espera de la resposta per part de l’administració competent i us anirem informant de qualsevol novetat que tinguem al respecte.

Agraïm la vostra comprensió davant aquesta acció que ens veiem obligats a adoptar arran de la nova normativa de la Generalitat de Catalunya.