SUBCAMPIONES!!!

IMG_7555No ha pogut ser. Les jugadores del Club Natació Sabadell han tornat a demostrar el seu potencial. L’imperi vallesà no es deixa guanyar. Han tornat a vèncer el títol de lliga per cinquena vegada consecutiva, el tretzè triomf per col·leccionar. Les andreuenques han estat a l’alçada de la situació però no ha pogut ser. El partit ple d’emoció ha desembocat en un malaurat 11-5.

Pili Peña ha imposat el primer cop d’autoritat al tercer minut i seguidament l’ha reforçat el segon gol de la veloç Jennifer Pareja. Noelia Mora ho intenta però les mans de les vallesanes alçades obliguen a anar fora la pilota. Ho ha tornat a intentar Silvia Morell però aquesta vegada amb èxit. La diana llançada per la jove andreuenca ha anat directa a la porteria.

Però Pareja aprofitant la possessió de la pilota ha tornat la jugada i en menys de deu segons ha entrat a les reixes del Club Natació Sant Andreu. Amb un incert 3-1 s’ha tancat el primer quart.

IMG_7475Estrena la segona part Maica Garcia i la segueix el segon gol de Jennifer Pareja sentenciant a un Sant Andreu extremadament estàtic. Judith Forca marca el tercer de la segona part, un altre cop de desemparadament per les visitants. Noelia Mora aconsegueix lliurar-se de les mans de les rivals per atrapar la pilota i marcar un segon gol que no les deixa tan lluny de l’objectiu. Tot i així, descansen amb un marcador força pessimista: amb 7-2 comença el tercer quart.

El gol de Marta Recio de poc ha servit doncs les sabadellenques han tornar a complicar la situació. Jennifer Pareja i Maica Garcia han destrossat el marcador incrementant quatre dígits en pocs segons. Lloret ha marcat el quart gol del C.N. Sant Andreu i Katie Rigler el cinquè. Han guanyat confiança les andreuenques i amb 10-5 es plantaven a al darrer quart.

IMG_7516Gol de pental de Jennifer Pareja invalida ja a les visitants. El col·lectiu de Javi Aznar, tot i així, continua lluitant. Eli Gazulla com sempre ha estat extraordinària aturant impossibles. Els últims minuts de partit l’ha protagonitzat un xoc constant als pals i enfrontaments que no han conduit a cap gol mes. 11-5 s’ha tancat l’encontre i, d’aquesta manera el Club Natació Sabadell es converteix en campió de Lliga.

Però les jugadores del Club Natació Sant Andreu han fet un pas endavant. La progressió ja és una evidencia que s’ha percebut a cada jugada, a cada gol, a cada partit. Estan creixent, s’estan consolidant. Javi Aznar i Dani Ballart estan modelant aquest col·lectiu d’heroïnes per convertir-les en vencedores. Poc a poc. Tot està per arribar. De moment ja han conquerit fites plenes d’ambició. El camí és llarg i ple d’il·lusió. Res les pot aturar.