El malaurat encontre dels màsters

CN SANT ANDREU 3 – CE MEDITERRANI 10

CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 24

LirolaCusso_CNSA_021 copyContundent, dolorosa i inapel·lable derrota del Sant Andreu en partit jugat el passat dijous contra el Mediterrani, una de les pitjors actuacions de la temporada. L’equip tenia l’oportunitat de consolidar la tercera plaça de manera pràcticament definitiva, però la moneda va sortir creu i els jugadors van protagonitzar l’antítesi del gran matx que van jugar a l’anada a Sants.

La primera part va ser de tanteig, amb poc encert per part dels dos equips i i un gol visitant al final del parcial (0-1) que no feia preveure, però, el mal final del marcador. La defensa andreuenca, massa pendent de tancar el boia visitant, va deixar molta llibertat al llançament exterior, que va trobar més encert del previst.

El segon temps va veure dos gols per banda. Per part del Sant Andreu, Peña i Guiral, aquest de contraatac, van poder foradar la porteria del Medi, mentre dos gols més s’allotjaven a la malla de Llordella i feien que s’arribés al descans amb un obert 2-3.

La crònica del partit s’acaba aquí. La tercera i la quarta part no van tenir història. El percentatge d’encert del Mediterrani va ratllar la humiliació, i la capacitat de reacció andreuenca va ser nul·la. En el tercer temps Peña va marcar en superioritat el que seria, finalment, el darrer gol local, mentre que tres gols visitants deixaven el tantejador en un pràcticament irrecuperable 3-6.

La debacle es va confirmar en el darrer quart: sense idees, poc joc interior i gens d’encert, els de Sants van fer un parcial de 0-4 per un 3-10 definitiu per oblidar.

Caldrà fer tabula rasa per afrontar els dos darrers encontres de la temporada. El tercer lloc encara el té el Sant Andreu a la taula, però si vol mantenir les opcions de quedar-se’l en propietat caldrà, com a mínim, demostrar capacitat de reacció i aconseguir la victòria la setmana vinent a la sempre difícil piscina del Martorell.

Alineació: Rubén Llordella, Ramon Guiral, Ginés Alonso, Oscar Llano, Oscar Ballesteros, Oscar Molina, David Peña, Albert Ferrer, Leo Senosiain, Guillem Bonamusa, Arnau Olmos, Marcos Guzmán i Vicenç Pascual.