Retrobada amb la victòria màster

10952882_866530273368191_7249670644877587069_nCN POBLE NOU 3 – CN SANT ANDREU 7

CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 5

El Sant Andreu màster ha jugat i vençut avui on mai cap equip del club ho havia fet abans, la piscina municipal del Besòs, a Sant Adrià, on aquest any hi juga com a local l’equip del Poble Nou. El partit ha servit els andreuencs per retrobar-se amb la victòria després de dues derrotes consecutives i ha tingut indiscutiblement un protagonista, el porter Marcos Guzmán, que s’ha fet l’amo de l’encontre davant la baixa de Llordella.

El partit, curiosament, s’ha resolt a la primera part. El Sant Andreu ha marcat el ritme del matx i ha posat la velocitat que li convenia, però el nombre d’ocasions ha quedat certament repartit, i la diferència ha estat en l’eficàcia. Mentre els nostres trobaven xarxa amb relativa facilitat, el Poble Nou s’estavellava un cop i un altre a les mans i els braços de Guzmán, que ha fet aturades de totes formes i colors. El marcatge a la boia d’Olmos ha facilitat la feina a un equip que s’ha trobat ben aviat amb un gol de cara, en fer Díaz una vaselina formidable (0-1). Sense pressa i mesurant les forces, els gols han anat caient: Encabo ha fet el 0-2 des de la boia, Díaz en una nova vaselina ha fet el 0-3, i després d’uns minuts de sequera, Llano ha clavat un bon xut exterior per fer el 0-4.

Aquesta diferència de gols ha estat la clau del partit, perquè a partir d’aquí, per una raó o per una altra, l’equip ha perdut gran part de l’olfacte golejador i ha fet en la resta del matx menys gols que en el primer temps. Després d’una bona estona d’anades i vingudes, Cruz ha pogut marcar el 0-5 amb d’un xut des del costat dolent, i poc després els locals enviaven una  penal a fora. Els atacs duraven poc i semblava que tots dos equips volien marcar abans de fer la  jugada, la qual cosa ha convertit el partit en una cercavila d’anar i tornar sense cap criteri seriós. A la mitja part, 1-5 i tot controlat, però els papers una mica perduts.

En la tercera part el Sant Andreu ha recuperat el control, però no l’eficàcia. El partit s’ha tornat a jugar al ritme que els nostres han determinat, però ha estat el Poble Nou qui ha aconseguit marcar donada la seva incansable insistència (2-5). Guzmán ha seguit amb el seu recital d’aturades, i una d’elles ha servit per llençar un contraatac triangulat amb Cruz que Ginés ha transformat en el 2-6. Al final del tercer temps, doncs, semblava que el partit no perillava.

En la darrera part s’ha tornat a veure un gol per cada equip. El Poble Nou ha marcat aviat (3-6) i aquest resultat s’ha mantingut durant força estona. Fins i tot els locals han tornat a fallar un penal que els  hagués pogut posar més a la vora en el tantejador. Finalment, Núñez ha marcat el definitiu 3-7 amb un xut sec a la base del pal que ha servit per tancar el marcador i sentenciar el partit definitivament.

El proper dijous l’equip rebrà el Premià a Sant Andreu amb l’objectiu de mantenir la bona línia recuperada.

 

Alineació: Marcos Guzmán, Arnau Olmos, Oscar Llano, Ginés Alonso, Sergio Martínez, Albert Encabo, Jordi Díaz, Emma Campos, Carlos Gadea, Marc Cruz, Cristian Núñez, JJ Aymerich.

Deixa un comentari