Els nedadors júniors i infantils: a pel Campionat de Catalunya!

IMG_0852L’equip de natació júnior i infantil demà es planteja un nou repte: el Campionat de Catalunya de les seves respectives categories. Es celebrarà a Sabadell durant els propers quatre dies (del 5 al 8 de desembre).

Tots ells tenen moltes ganes ja que és la competició més important de la temporada fins el moment i el gran test després de tres mesos d’entrenament. Marc Ponce, Arnau Honrubia, Mireia Paniagua, Naiara Galea, Alba Guillamon, Claudia Giralt, Eva Amado, i molts més seran els representants del Club Natació Sant Andreu.

Aquesta és una competició en la que els andreuencs tenen moltes possibilitats de destacar. Tot i així, per la immensa majoria el seu objectiu és competir al màxim durant les jornades matinals doncs són les eliminatòries i, si tenen accés a la final, lluitar per penjar-se la medalla.

Han treballat dur i ara és l’hora de recollir els fruits que tant han conreat. Els esportistes entrenats per Julian Gonzalez i Anna Duran tenen ganes de menjar-se la piscina! Molta sort a tots ells!

 

 

 

Deixa un comentari