Renovació de la Sala de Fitness

IMG_5216El Club Natació Sant Andreu continua millorant la instal·lació per oferir el material més innovador i eficient al soci. És per això que durant aquest mes d’agost es durà a terme una renovació integral del gimnàs. Es realitzaran diverses intervencions per aconseguir un dels gimnasos més moderns de la ciutat, cuidant cada detall acord amb les necessitats dels nostres socis i abonats.

En primer lloc, es substituirà el terra per oferir tres espais totalment diferenciats: el terra especialment tècnic, on hi haurà la maquinària de fitness; el terra per a realitzar exercicis de pes lliure (i evitar l’impacte de les peses gràcies a la fortalesa del nou sòl) i el del CrossFabra.

D’altra banda, s’implantarà un nou sistema d’il.luminació, protagonitzat per les llums leds. Aquesta instal·lació permetrà al CNSA guanyar eficiència energètica i oferir una il·luminació homogènia a tota la sala. I, per acabar, es durà a terme una renovació parcial de la maquinària i per acabar l’actuació es pintarà i es sanejaran les parets.

El gimnàs romandrà tancat des del dilluns 31 de juliol fins a l’última setmana d’agost (intentant que siguin els menys dies possibles). Tanmateix, el CN Sant Andreu habilitarà zones perquè el soci pugui continuar fent esport.

A la Sala de Spinning es podran realitzar entrenaments cardiovasculars (amb les bicicletes estàtiques i el·líptiques) i la sala del costat estarà preparada per a poder realitzar entrenaments funcionals i estiraments.

Gràcies a la col·laboració de tots els socis, el CNSA es prepara per començar una altra reforma que permetrà a tots als usuaris gaudir encara més de la instal·lació, estar més motivats a l’hora d’entrenar i disposar dels millors recursos per sentir-se com a casa.

Seguim avançant!